Alex Jones: Γιατί ήταν τόσο Σημαντικό να Υποταχθεί ο Ελληνικός Λαός!

Το προφητικό άρθρο του Alex Jones το 2010 για την Ελλάδα το οποίο είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ περιγράφει σαν να είναι σήμερα την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και στον κόσμο.Εξηγεί όμως και μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Το γιατί ήταν τόσο σημαντικό να υποταχθεί ο ελληνικός λαός και να του «φορτώσουν» τόσο βαριά «σάβανα»

Αποκλειστική συνέντευξη του Alex Jones που είχε δοθεί στην δημοσιογράφο Helen Skopis, με βάση ερωτήματα που του έθεσαν μέλη του φόρουμ Ιδεογραφήματα και αποσπάσματά της δημοσίευσε η εξαίρετη ιστοσελίδα «Κόκκινος Ουρανός» !

Μεταξύ άλλων λέει:

Απο το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

….και είναι πάντα η ίδια ιστορία. Το 2002, ο ρεπόρτερ του BBC, Γκρεγκ Πάλας…έβγαλε μυστικά έγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας…που επιβεβαίωναν αυτό που ήδη γνωρίζαμε.

Μπαίνουν, πουλάνε παράγωγα…πουλάνε κακές επενδύσεις σε κυβερνήσεις με την πρόθεση…Τώρα έχουμε ε-μέιλ της Goldman Sachs που το δείχνει αυτό, εδώ στις ΗΠΑ…με την πρόθεση να καταστρέψουν τη χώρα σας.

Μετά ασκούν οικονομική τρομοκρατία…ελέγχοντας τους υπουργούς οικονομικών σας και άλλους, και μετά σου λένε…ότι σου έβαλαν οικονομικό πιστόλι στον κρόταφο κι αν δεν τους δώσεις τις μισές συντάξεις…αν δεν τους αφήσεις να μαζέψουν τους φόρους, αν δεν παραδώσεις τις υποδομές σου…στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, που δημιούργησαν αυτό το χρέος απ’το τίποτα…θα έχεις χειρότερη ύφεση.

Οι περισσότερες χώρες συνθηκολογούν την πρώτη φορά. Μετά από χρόνια, γίνεται κι΄αλλη κατάρρευση…τότε παίρνουν τα υπόλοιπα χρήματα των συντάξεών σας. Οπότε, είναι μαφία.

Πρέπει να τους πείτε «όχι» τώρα. Θα είναι οδυνηρό και πολύ σκληρό για τη χώρα σας αλλά αν δεν τους πετάξετε έξω με ένα «όχι» όπως έκανε η Ισλανδία…θα χειροτερέψει.

—-Αυτό είναι το κόλπο. Βγάζουν χρήμα στην άνοδο… μετά σε κρατάνε όμηρο με το οικονομικό όπλο που δημιούργησαν…και βασικά σε κάνουν σκλάβο των χρεών, αλλιώς απειλούν να σε ρίξουν σε ύφεση.

Θα βρεθείτε σε μόνιμη ύφεση, θα γίνετε τριτοκοσμικοί στην οικονομική κυριαρχία αν δεν πείτε όχι. Είναι σαν το πόδι που έχει γάγγραινα. Δεν σώζεται. Δε θέλεις να το κόψεις, αλλά πρέπει, αλλιώς θα πεθάνεις.

Κι από το Β’ μέρος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι οργανωμένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία…ότι οι «πράσινοι» φόροι, οι φόροι προστιθέμενης αξίας που μπαίνουν παντού…είναι σχεδιασμένοι για να καταστρέψουν την οικονομία. Αυτό γίνεται εδώ.

Οι Ελληνες το ζουν. Εγώ προσπαθώ να το μελετήσω από μακρυά…αλλά δεν ξέρω ούτε το 1/10 απ’όσα ξέρει κάποιος στην Ελλάδα. Αλλά θα πω το εξής: Δεν νομίζω ότι το κάψιμο τραπεζών και παρόμοιες ενέργειες ωφελούν.Πρέπει να πάτε στα τοπικά δικαστήρια.

Να «καταλάβετε» πολιτικά τις πόλεις σας. Να παραμείνετε οργισμένοι, να εστιάζετε, να είστε επιθετικοί. Να κυριαρχήσετε στα ΜΜΕ, να προωθήσετε εναλλακτικά ΜΜΕ. Βασικά, πρέπει να πάρετε σταδιακά τη χώρα σας πίσω

=====Πήρα συνέντευξη και από ιδρυτές της ΕΕ. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Η ΕΕ σχεδιάζει να μπει και να καταστρέψει χώρες με οικονομικό (σαν παραστρατιωτικό) πραξικόπημα Θα επιλέγουν μία μία τις χώρες, εξαγριώνοντας τους άλλους πληθυσμούς…

που θα πρέπει να πληρώσουν τη «βοήθεια» για την Ελλάδα. Τα ΜΜΕ ψεύδονται λέγοντας… πως αυτή η βοήθεια είναι για τον Ελληνικό λαό, ενώ είναι για τις offshore τράπεζες.

======Οι λαοί πρέπει να σταθούν απέναντι στην οικονομική ολιγαρχία. Η αυτοί ή εμείς!

=Έχετε μια κυβέρνηση-μαριονέτα που προδίδει το Ελληνικό έθνος. Η Ελλάδα αιχμαλωτίζεται οικονομικά κι ότι πρέπει να πάρετε πίσω την κυβέρνησή σας και να διώξετε τους αλήτες-κλέφτες από κάθε κυβερνητικό πόστο που υποβοήθησαν αυτή την τυραννία

Γιατί όταν ενδώσετε στην τυραννία, αυτή θα σας καταστρέψει. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν αν δεν πάρει ο λαός σας πίσω τη χώρα. Ολος ο κόσμος παρακολουθεί τι γίνεται στην Ελλάδα τώρα. Σαν τους 300 του Λεωνίδα. Σαν αυτό που έγινε στη μάχη του Μαραθώνα. Αν εμποδίσετε την τραπεζική δικτατορία, κυριολεκτικά θα σώσετε όλο τον πλανήτη…από την παγκόσμια ύφεση και την κατάρρευση.

Οπότε η Ελλάδα είναι στην αιχμή του δόρατος στην πρώτη γραμμή για τον δυτικό πολιτισμό, που πολεμάει τις ιδιωτικές τράπεζες… οι οποίες λένε ανοιχτά πως θέλουν να βάλουν τέλος στη βιομηχανία…θέλουν να επιβάλλουν πρόγραμμα λιτότητας και νέα εποχή σκοταδισμού…με μια ψευτο-περιβαλλοντική νεοεποχίτικη φορολογική επιδρομή.

Α΄ΜΕΡΟΣ


Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! 1/2 (Greek subs)Β΄ΜΕΡΟΣ


Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! 2/2 (Greek subs)diadrastika.com


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη # Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ RENT A CAR ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου