Όλα για την πανθρησκεία! Για πρώτη φορά στο Ισραήλ κοινό Εβραίο-χριστιανικό κόμμα στις εκλογές!

Στα βήματα της πανθρησκείας οδεύει ο πλανήτης και αυτό αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως και διαδοχικά! Τελευταίο παράδειγμα το Ισραήλ, στο οποίο σάλος δημιουργήθηκε πρόσφατα με την μεταφορά της πρωτεύουσας με αμερικανική απόφαση στην Ιερουσαλήμ.
Στο Ισραήλ λοιπόν για πρώτη φορά ένα κοινό χριστιανο-εβραϊκό κόμμα θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές για την Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινοβούλιο.

Το νέο αυτό κοινό κόμμα των Ιουδαίων και των Χριστιανών θα ονομαστεί το «Κόμμα της Αγίας Γραφής».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισραηλινών ΜΜΕ, το κόμμα θα επιδιώξει την υποστήριξη μη εβραίων Ρώσων μεταναστών από την πρώην Σοβιετική Ένωση αλλά και από τους χριστιανούς Άραβες.

Ο ιδρυτής του κόμματος Dennis Avi Lipkin, ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι βετεράνος ομιλητής σε ευαγγελιστές χριστιανούς και σε αμερικανικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου Fox News, δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα λάβει επίσης υποστήριξη από εκατομμύρια δυτικούς μετανάστες που αναμένει ότι θα κινηθούν στο Ισραήλ στο εγγύς μέλλον.

Ο Lipkin δήλωσε: «Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εβραιο-χριστιανική συμμαχία και την ενότητα. Για 2.000 χρόνια, οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί μισούσαν ο ένας τον άλλον. Όταν το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας, χρειαζόμαστε ένα Ιουδαιο-Χριστιανικό κόμμα».


Ο Lipkin δήλωσε ότι το κόμμα σχεδιάζεται 20 χρόνια και έχει πάρει την ιδέα από την στιγμή που είδε ότι περίπου το 30% των μεταναστών από την πρώην Σοβιετική Ένωση δεν ήταν Εβραίοι.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα εναλλάσσεται μεταξύ των Εβραίων και των Χριστιανών, ξεκινώντας από τον ίδιο τον Lipkin και θα ακολουθήσει ένας χριστιανός που ζει στο χωριό Druse Usfiya.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού τύπου μέρος της ημερήσιας διάταξης του κόμματος θα είναι να στείλει εβραίους και χριστιανούς υποστηρικτές του Ισραήλ να μιλήσουν για λογαριασμό της χώρας σε όλο τον κόσμο και να βελτιώσουν την εικόνα του.

Το καταστατικό της ίδρυσης του «Κόμματος της Αγίας Γραφής» αναφέρει: «Το Κόμμα της Αγίας Γραφής προστατεύει όλους όσοι πιστεύουν στη Βίβλο και αντιτίθενται στην εθνοκάθαρση των Εβραίων και των χριστιανών από το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ. Το Κόμμα της Αγίας Γραφής αντιπροσωπεύει κόμματα σε όλο τον κόσμο που προσυπογράφουν τον Ιουδαϊκό-Χριστιανικό, δημοκρατικό δυτικό πολιτισμό ».


Ο Lipkin έχει γράψει πολλά βιβλία που επικεντρώνονται στο Ισλάμ.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου