Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό του Αμαρουσίου, 3/1/2018 (η πρώτη ελληνική εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. για το 2018).

Στις 3 Ιανουαρίου του 2018 και ώρα 23:50, άγνωστα μπλε φώτα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό του Αμαρουσίου.Η Υ.Ν. που εντόπισε τα φώτα τα φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο και είπε στην ιστοσελίδα μας ufotruth-gr τα εξής:

«Στις 11:50μμ περίπου, σύμφωνα με τη φωτογραφία, βγήκα στο μπαλκόνι να κλείσω τα παντζούρια και είδα τα φώτα πάνω στα σύννεφα. Ήταν αρκετά στρογγυλά και ένα είχε τριγωνικό σχήμα.

»Αρχικά νόμισα ότι ήταν το φεγγάρι, με προβλημάτισε όμως το χρώμα του. Αφού το κοίταξα για κάνα δυο λεπτά, μπήκα μέσα, πήρα το κινητό μου και το φωτογράφισα. Αμέσως το ανέβασα στο διαδίκτυο.

»Μετά από 5 λεπτά βγήκα και ξανά κοίταξα, και ξαφνικά έγινε πράσινο. Το Κοιτούσα περιμένοντας να αλλάξει πάλι χρώμα, αλλά τελικά έσβησε. Έβγαλα τις άλλες 2 φωτός που ανέβασα στην ομάδα πριν εξαφανιστεί. Αυτό που νόμιζα για φεγγάρι πριν, δεν υπήρχε πια στον ουρανό.


»Μπήκα και βγήκα ξανά μήπως το ξαναδώ αλλά δεν υπήρχε εκεί κανένα φωτάκι πλέον. Έλεγξα και την επόμενη μέρα αλλά δεν ξαναεμφανίστηκε τίποτα.»

Αν παρατηρήσετε καλά τις φωτογραφίες θα δείτε το τριγωνικό μπλε φως (που μοιάζει με μπούμερανγκ ή σαν TR-3B για τους πιο ψαγμένους) και άλλα τρία πιο αχνά στρογγυλά μπλε φώτα από κάτω του. Σαφέστατα δεν βλέπουμε το φεγγάρι, αλλά ούτε και κάποια δέσμη φωτός να ανεβαίνει από το έδαφος, που θα μαρτυρούσε ότι κάποιοι προβολείς στόχευαν τα σύννεφα (στην περίπτωσή μας 4 προβολείς). Άρα, τα αντικείμενα που έβγαζαν τα φώτα ήταν πάνω από τα σύννεφα.

Επίσης σύμφωνα με την 5λεπτη διαφορά λήψης των φωτογραφιών, παρατηρούμε ότι τα μπλε φώτα που εξασθενούσαν, γι’ αυτό άρχισαν να πρασινίζουν, ήταν ακίνητα όλη αυτή τη διάρκεια, με μία ελαφριά μετατόπιση του τριγωνικού προς τα δεξιά.

Κανένας δορυφόρος δεν μπορεί να βγάλει τέτοιο φως, κανένα αστέρι δεν φωτίζει μέσα από τα σύννεφα τόσο πολύ, κανένα αεροπλάνο δεν μπορεί να σταθεί ακίνητο τόση ώρα, και η ώρα ήταν πολύ αργά για να μιλάμε για την αντανάκλαση του διαστημικού σταθμού.

Οπότε, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα παράξενα φώτα ως ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα).Για επιβεβαίωση της αληθοφάνειας των φωτογραφιών (ότι είναι από Ελλάδα και συγκεκριμένα από Μαρούσι Αττικής), ζητήσαμε από την μάρτυρα Υ.Ν. να μας φωτογραφήσει το σημείο και την επόμενη ημέρα. Η μάρτυρας χωρίς δισταγμό μας έστειλε και την ημερήσια λήψη που της ζητήσαμε επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητα του περιστατικού…

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.