Πρόσφατες Ανακαλύψεις που Ανατρέπουν το Παρελθόν και την Ιστορία του Κόσμου μας (video)

Όταν πρόκειται για την ιστορία, οι πρόσφατες ανακαλύψεις έχουν αποδείξει ότι, η ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί.Καθώς μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε ως είδος, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Ακόμα κι αν οι εφευρέσεις μας έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα, δεν γνωρίζουμε το 100% της ιστορίας.. Ανεξάρτητα από τις ήδη υπάρχουσες θεωρίες για το παρελθόν μας, δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και να ανακαλύπτουμε πάντα και κάτι νέο..

Και πολύ συχνά προκύπτουν αντιφατικά αποτελέσματα, που μάλλον υποδηλώνουν ότι τα εγχειρίδια και τα βιβλία της ιστορίας πρέπει να ξαναγραφτούν.

Από τη μία είναι περίεργο να σκεφτούμε ότι πρέπει να ξαναγράψουμε της ιστορίας μας.

Αλλά δείτε ένα παράδειγμα, εδώ και δεκαετίες θεωρήθηκε ότι το Stonehenge ήταν μια απομακρυσμένη τοποθεσία που ήταν αφιερωμένη στα μυστήρια και τη μαγεία. Όμως αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή αποκαλύπτουν τώρα ότι το Stonehenge ήταν πολύ πιο κοντά στον πολιτισμό από ό,τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα, αναγκάζοντας έτσι τους ιστορικούς να επανεξετάσουν την πραγματική χρήση του Stonehenge..

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικά ακόμα παραδείγματα:

Recent Discoveries That Could Change Our Past

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.