Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Για μία από τις τρεις πράξεις με τις οποίες κατηγορούνταν καταδικάστηκε ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο. Για ποιες πράξεις απαλλάχθηκε.
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για μία από τις τρεις πράξεις που συνιστούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.


Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς έκρινε ότι δεν ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ για την αποστολή των στοιχείων για το έλλειμμα τον Οκτώβριο του 2010.

Ωστόσο το Τριμελές Εφετείο απάλλαξε τον κατηγορούμενο για το γεγονός ότι δεν συγκαλούσε το Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κατά τον νόμο, άλλα και για την παράλληλη απασχόλησή του στο ΔΝΤ.


Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό ενώ αντίστοιχη ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι η πράξη για την οποία κατηγορείται έχει μεγάλη ηθική απαξία.Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.