Ρ.Τ. Ερντογάν για ΗΠΑ και Ε.Ε. στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής: «Βλέπουμε το πραγματικό σας πρόσωπο»!

Σε ένα πρωτοφανή από επιθετικότητα λόγο και με εμφανή την προσπάθεια επίδειξης ισχύος της «νέας Τουρκίας» εμφανίστηκε σε ομιλία του για την 95η επέτειο της νίκης των τουρκικών δυνάμεων στη Μάχη του Σαγγάριου ή αλλιώς Μάχη του Αφιόν Καραχισάρ, στην αναχαίτιση δηλαδή της μεγάλης ελληνικής επίθεσης με τελικό στόχο την κατάληψη της Άγκυρας.
Η ημέρα της νίκης, όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι γιορτάζεται στις 30 Αυγούστου κάθε χρόνο με καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ και σειρά άλλων εκδηλώσεων.

Μπροστά στο φωταγωγημένο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, ο Ερντογάν επιτέθηκε με σφοδρότητα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε από τις ΗΠΑ να μην εξοπλίζουν τους Κούρδους του ΡΚΚ και του YPG: «Όλες οι επιλογές για την περιοχή είναι στο τραπέζι. Βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο του παιχνιδιού που παίζουν χρησιμοποιώντας τις τρομοκρατικές οργανώσεις» είπε.

Μόλις 25 μέρες πριν το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν, ο Ερντογάν είναι κάθετος: «Στη Συρία και το Ιράκ σε οποιοδήποτε θέμα που αφορά το μέλλον του λαού μας και των αδερφών μας δεν θα υποχωρήσουμε», ενώ απείλησε με νέα επέμβαση εάν οι Κούρδοι προχωρήσουν στην πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος αυτού.

Ούτε η όμως Ευρώπη γλύτωσε από την οργή του Ερντογάν, ο οποίος ανέφερε: «Αυτοί που θέλουν να στριμώξουν την Τουρκία στη γωνία μετά από ένα χρονικό διάστημα θα παραμείνουν έχοντας στα χέρια τους χειροβομβίδες με τραβηγμένη την περόνη».

Ο Ερντογάν είπε ακόμη  ότι μετά από 95 χρόνια της μεγάλης νίκης γιορτάζεται η επέτειος αυτής της νίκης με υπερηφάνεια και η σχετική νίκη είχε δώσει το μήνυμα για την επιτυχία του πολέμου της Ανεξαρτησίας.


Ο Τούρκος πρόεδρος  είπε ακόμη ότι με τη δύναμη που απόκτησε το τουρκικό έθνος στις 30 Αυγούστου προστατεύει τη χώρα και αποσκοπεί να φέρει τη χώρα πέραν του σύγχρονου πολιτισμού.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.