ΒΟΜΒΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!Θα ΣΦΑΞΟΥΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ στα σπίτια τους – Καταρρίπτεται

Η αλήθεια απέχει πολύ από τον ισχυρισμό του άρθρου

Στον Independent διαβάζουμε πως ένας ισλαμιστής εξτρεμιστής, απευθύνεται στην κάμερα με βρετανική προφορά προειδοποιώντας ότι οι μαχητές του ISIS θα σφάξουν αμάχους μέσα στα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον νέο Φαραώ της εποχής μας, τον Ντόναλντ Τραμπ! Μπορεί να κοιτάζεις προς τη Ράκα και τη Μοσούλη, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Θα σας σφάξουμε μέσα στα σπίτια σας«.

Είναι προφανές πως ο τζιχαντιστής, όχι μόνο δεν μιλά για Έλληνες, αλλά ούτε για χριστιανούς γενικότερα. Η Τουρκία, μια μουσουλμανική χώρα, έχει μπει στο στόχαστρο του ISIS τους τελευταίους μήνες, με πιο χαρακτηριστική την επίθεση σεnightclub της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο Ιανουάριο με 39 νεκρούς και τη συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων να είναι Τούρκοι ή άτομα από χώρες της Μέσης Ανατολής.

Ο ψευδής ισχυρισμός «θα σφάξουμε Έλληνες στα σπίτια τους«, είναι η απαραίτητη «σάλτσα» που θα φέρει περισσότερη επισκεψιμότητα στο voicenews.gr και κατ’ επέκταση, περισσότερα κέρδη από διαφημίσεις.

Ψευδής είναι και ο ισχυρισμός πως το βίντεο έχει απαγορευτεί από τα ΜΜΕ, δεδομένου πως το Youtube στους όρους χρήσης του, απαγορεύει την ανάρτηση βίντεο φανατισμού και βίας.

Σε κάθε περίπτωση, το άρθρο χρησιμοποιεί το βίντεο ενός πραγματικά φανατικού ισλαμιστή, για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποσπάσει «κλικς».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ  ΧΥΤΤΑΣ  POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.