Τουρκία: Έτοιμη να τα παίξει «όλα για όλα» για πιθανή ένταξη στην Ε.Ε

Tα τελευταία χρόνια, η Τουρκία προσπαθεί με ποικίλους τρόπους να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά τελευταία στιγμή κάπου τα «χαλάνε».


Ο υπουργός για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει τα κεφάλαια 23 και 24 της ΕΕ σχετικά με το δικαστικό σώμα και τα θεμελιώδη δικαιώματα, καθώς και τη δικαιοσύνη και τις ελευθερίες
 Η Άγκυρα δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί τίποτα λιγότερο από την εξ ολοκλήρου εισαγωγή της στην Ευρώπη και τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Σε δηλώσεις του, ο Τούρκος υπουργός για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ομέρ Τσελίκ, υποστήριξε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να στηρίξει την Τουρκία στον αγώνα της εναντίον της τρομοκρατίας, εγκρίνοντας την ελεύθερη βίζα και ιδιαίτερα με την επιτάχυνση της διαδικασίας εισχώρησης».
Ο Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει τα κεφάλαια 23 και 24 της ΕΕ σχετικά με το δικαστικό σώμα και τα θεμελιώδη δικαιώματα, καθώς και τη δικαιοσύνη και τις ελευθερίες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση από την πλευρά της έχει καταστήσει σαφές ότι αν η Τουρκία προχωρήσει στην εφαρμογή του νέου Συντάγματος που ψηφίστηκε, θα διακόψει οριστικά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, ενώ σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνεται το σχέδιο για την επαναφορά της θανατικής ποινής από την κυβέρνηση Ερντογάν.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.