Βίντεο: Ανακάλυψαν νέο είδος ψαριού μετά από 130 χρόνια - Ζυγίζει σχεδόν δύο τόνους

Σύμφωνα με άρθρο των ερευνητών που δημοσιεύτηκε στο Zoological Journal το hoodwinker sunfish, όπως ονομάζεται, είναι λεπτότερο και έχει πιο λεία επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα διαφέρει στο ρύγχος σε σχέση με τα άλλα φεγγαρόψαρα…

Ένα νέο είδος τεράστιου φεγγαρόψαρου (ocean sunfish) ανακαλύφθηκε μετά από μια εκτεταμένη έρευνα, τεσσάρων χρόνων, καθιστώντας το ως πρώτο είδος αυτού του τύπου ψαριών που αναγνωρίζεται σε 130 χρόνια.

Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε την Nyegaard στην άποψη ότι υπήρχε ένα πρόσθετο είδος που δεν είχε ανακαλυφθεί, αλλά δεν είχε ιδέα για το πως μπορεί να μοιάζει ή που μπορεί να κρύβεται.

Σε μελέτες που ακολούθησαν οι ερευνητές ανέλυσαν δείγματα από τα ψάρια για να αποδείξουν ότι ήταν πράγματι μέρος αυτού του νέου είδους και εξέτασαν σε ποιούς τομείς ήταν διαφορετικό από τα άλλα τρία είδη.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.