Ο Ερντογάν δημιουργεί τον προσωπικό του ισλαμιστικό Στρατό


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα σχέδια του Τούρκου  προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για την συγκρότηση ενός πανίσχυρου παραστρατιωτικού ισλαμιστικού Στρατού ο  οποίος θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχό του.
Στόχος του Τούρκου προέδρου η δημιουργία ενός ένοπλου σώματος με παραστρατιωτική δομή παρόμοια με αυτή των Ιρανών «Φρουρών τη Επανάστασης», ή της «Προεδρικής Φρουράς» του Ιράκ επί Σαντάμ Χουσείν, χρησιμοποιώντας ως φορέα για τον σχηματισμό του την εταιρεία μισθοφόρων ισλαμιστών SADAT.
Το καθεστώς Ερντογάν, όπως γράφει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Firat News, έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα  τόσο στη Συρία όσο και στο βόρειο (τουρκοκρατούμενο) Κουρδιστάν, δηλαδή στη νοτιοανατολική Τουρκία, στον πόλεμό του ενάντια στους Κούρδους.
Οι ήττες ανάγκασαν τον Ερντογάν να επανεργοποιήσει την JİTEM, την υπηρεσία πληροφοριών της Στρατοχωροφυλακής, η οποία στρατολογεί χωρικούς ως κατασκόπους και πληροφοριοδότες στις τουρκοκρατούμενες κουρδικές περιοχές.
Επίσης συστήνει μικρές σε έκταση παραστρατιωτικές μονάδες υπό την κάλυψη ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας. . Μάλιστα σε αυτές τις εταιρείες ο Ερντογάν έχει δώσει το δικαίωμα οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Ο κύριος όμως παραστρατιωτικός μηχανισμός του Ερντογάν είναι η εταιρεία SADAT, η οποία και έχει αναλάβει όλο το πρόγραμμα  δημιουργίας του ισλαμιστικού Στρατού, ο οποίος θα είναι πιστός  στο Παλάτι και στον ίδιο τον Ερντογάν.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.