100 χρόνια πέρασαν από την προφητεία της Φατίμα - Το 2017 είναι το έτος του Γ' ΠΠ; (βίντεο)

Η συνεχιζόμενη κρίση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα αλλά και ο 5ετής πόλεμος στην Συρία και η αντιπαράθεση με την Ρωσία έχει ανησυχήσει την ανθρωπότητα.

Κρίσεις όπως αυτές μοιάζουν με αυτή που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 με την κρίση των πυραύλων της Κούβας όταν ΗΠΑ και ΕΣΣΔ είχαν φτάσει στο πρόθυρα πυρηνικού πολέμου.
Δυστυχώς αυτό το εφιαλτικό σενάριο επανέρχεται και σήμερα στη βάση προβλέψεων ορισμένων προφητών ή αποκρυφιστών.

Αυτή τη φορά οι ημερομηνίες από τρία τέτοια άτομα συμπίπτουν εφιαλτικά στην 17η Μαΐου ως την ημέρα που θα ξεκινήσει ο Γ΄ΠΠ και που θα είναίσως και ο τελευταίος.
Οι τρείς αυτοί είναι οι Baba Vanga,ο Horacio Villegas και ο Νοστράδαμος.
Στις προβλέψεις και των τριών αυτών αποκρυφισμών η 17η Μαίου παρουσιάζεται σαν η ημέρα θα συμβεί το μοιραίο για όλη την ανθρωπότητα.
Σύμφωνα με τον Horacio Villegas ο πόλεμος δε θα διαρκέσει πολύ: Θα τερματιστεί στις 13 Οκτωβρίου του 2017, μετά από 5 μήνες αλλά θα είναι καταστροφικός και θα έχει δισεκατομμύρια θύματα.
Η ζοφερή αυτή εικόνα έρχεται να συμπληρώσει και η επέτειος των 100 ετών από την εμφάνιση της Φατίμα στην Πορτογαλία το 1917 όπου κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά αναφέρει η τρίτη κατά σειρά προφητεία.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.