Σας παρακολουθούν στα social media; - Δείτε πώς και ποιοι το κάνουν...

Έχετε ποτέ την αίσθηση ότι κάποιος ή κάποιοι παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στα social media; Ότι ενδεχομένως φίλοι σας, ενδεχομένως, όμως, και άγνωστοι ελέγχουν τι ανεβάζετε στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, ακόμα και στο LinkedIn, χωρίς ωστόσο να σχολιάζουν ή να κάνουν likes;

Τα ίδια τα social media κάνουν δύσκολο να διαπιστώσετε αν υπάρχουν τέτοιοι χρήστες, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να ανακαλύψετε αν κάποια από τις επαφές σας ελέγχει τι κάνετε. Οι τρόποι αυτοί διαφέρουν από μέσο σε μέσο, με κάποια να είναι πιο δύσκολο να αποκαλυφθούν από άλλα.
Facebook: αντί να καταφεύγετε σε εφαρμογές που υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν ποιος βλέπει το προφίλ σας, αλλά συνήθως απλώς σας κλέβουν κλικς ή και στοιχεία, μπορείτε να μπείτε στο Facebook Stories, όπου υπάρχει κατάλογος που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε για το ποιοι τις κλίκαραν. Εκεί θα διαπιστώσετε ποια άτομα δεν είναι μεν φίλοι σας αλλά παρακολουθούν τη σελίδα σας στο Facebook, ακόμα και μέσω άλλων φίλων σας.
Twitter: εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο μέσα από τα Analytics του Twitter μπορείτε να βρείτε στοιχεία για το ποιος διαβάζει τα ποστ σας. Αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να βρείτε αν κάποιος είναι stalker.
Instagram: όπως με το Facebook, μέσω του Instagram Stories μπορείτε να δείτε ποιοι δεν σας ακολουθούν αλλά σας παρακολουθούν, αν και, αν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, σημαίνει ότι ακόμα και μη φίλοι σας μπορούν να παρακολουθούν τα Instagram Stories σας, αν και θα διαπιστώσετε ποιοι έχουν… ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προφίλ σας. 
Snapchat: ό,τι ισχύει για το Facebook και το Instagram, ισχύει και για το Snapchat, που πρώτο εφάρμοσε τη λογική των stories, και, μάλιστα ειδοποιεί κι αν κάποιος έκανε screenshot του λογαριασμού σας.
LinkedIn: παρά το γεγονός ότι είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες, φαίνεται ότι είναι και το ποιο «ανοιχτό» για παρακολούθηση, χωρίς εσείς να ξέρετε ποιο μέλος του ελέγχει τακτικά τον λογαριασμό σας. Ο μόνος τρόπος να γλυτώσετε από τους περίεργους είναι να επιλέξετε να γίνετε Anonymous LinkedIn Member, ωστόσο, αυτή η επιλογή κρύβει και όλους όσοι επισκέπτονται το προφίλ σας

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.