Το Facebook κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!


Εκτός από τα Fake News, το Facebook από την αρχή της δημιουργίας του προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τους πλαστούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται για την αναμετάδοση ψευδών ειδήσεων και για τη διαμόρφωση κλίματος με πολλαπλά σχόλια.

Με αφορμή τις εκλογές στη Γαλλία το Facebook, ξεκίνησε τον καθαρισμό του κοινωνικού δίκτυου από τους ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν εκεί κι έτσι έκανε την αρχή εντοπίζοντας και διαγράφοντας 30.000 ψεύτικα προφίλ διαλύοντας ένα πολύ μεγάλο διεθνές κύκλωμα.
Σύμφωνα με το Facebook τα συγκεκριμένα προφίλ είχαν δημιουργηθεί με τέτοιους τρόπους ώστε να μπορέσουν να δικτυωθούν σταδιακά μεταξύ τους για να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμος ο πραγματικός σκοπός τους που δεν ήταν άλλος από την αναμετάδοση κι εξάπλωση των ψεύτικων ειδήσεων μέσω Likes και σχολίων.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.