Οδηγός φλερτ: Πώς θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα;


Όταν μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή μας, όλες αναρωτιόμαστε αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εμάς. Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να απαντηθεί με σιγουριά αυτό το ερώτημα, αφού υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες και οι άντρες είναι ευγενικοί και οι γυναίκες είναι «γλυκές», αλλά μόνο επειδή αυτός είναι ο χαρακτήρας τους ή επειδή η περίσταση το απαιτεί.
Από την άλλη πλευρά, πολλοί άνθρωποι δείχνουν ένα καλό πρόσωπο μόνο και μόνο επειδή είναι χειριστικοί ή νάρκισσοι και επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή και τον θαυμασμό του άλλου, χωρίς να έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον και έλξη προς αυτόν. Πώς λοιπόν μπορούμε να διακρίνουμε αυτή τη μικρή διαφορά;
Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον καλά, υπάρχουν μερικά στοιχεία–κλειδιά που μπορούν να δώσουν μία μικρή ιδέα για το εάν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και επιθυμεί να γνωριστείτε καλύτερα ή απλά είναι ευγενικός. Κάποιοι από αυτούς τους δείκτες έχουν να κάνουν με το φύλο και κάποιοι άλλοι αφορούν όλο τον κόσμο. Όσα περισσότερα κοινά λοιπόν βρείτε με την παρακάτω λίστα, τόσο πιο πιθανό είναι το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί να είναι αληθινό:
1. Διατηρεί την οπτική επαφή.
2. Χαμογελάει όταν είναι μαζί σας.
3. Ανοίγει θέματα συζήτησης και διαθέτει χρόνο για να σας δει, να σας τηλεφωνήσει, να σας στείλει μηνύματα χωρίς να μειώνεται η συχνότητα με τον καιρό.
4. Ακούει προσεκτικά αυτά που του λέτε και δείχνει το ενδιαφέρον του για τις ιστορίες σας.
5. Προσπαθεί να δείχνει τέλειος μπροστά σας.
6. Μπορεί να φαίνεται λίγο αμήχανος ή να δείχνει πως έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση, απλώς επειδή προσπαθεί να σας κάνει καλή εντύπωση.
7. Γελάει με τα αστεία σας ή κάνει αστεία για να σας πειράξει.
8. Σας κάνει κοπλιμέντα.
9. Κάθεται κοντά σας και σας αγγίζει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.
10. Σας προτείνει να βγείτε.
Με την πάροδο του χρόνου και αφού έχετε περάσει αρκετό χρόνο μαζί για να καταλάβετε ποιοι είναι καταβάθος, αναζητήστε τα παρακάτω στοιχεία για να διαπιστώσετε αν το ενδιαφέρον του παραμένει αμείωτο ή αν σας έχει πράγματι ερωτευτεί:
1. Δεν μιλάει για άτομα του άλλου φύλου και δείχνει προσηλωμένος.
2. Μιλάει αυθόρμητα, ξεδιπλώνοντας τις πραγματικές του σκέψεις, χωρίς να ανοίγει επιφανειακές συζητήσεις.
3. Σας συστήνει στους φίλους του και εκείνοι έχουν ήδη ακούσει για εσάς.
4. Σας συστήνει στην οικογένειά του.
5. Σας κάνει μικρές εκπλήξεις.
6. Είναι συνεπείς. Οι πράξεις τους συμπίπτουν με τα λόγια τους.
7. Μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιον τίτλο όταν σας συστήνει(η κοπέλα μου, η σύντροφός μου κλπ).
8. Με τον καιρό ανακαλύπτετε πως ταιριάζετε περισσότερο και βρίσκετε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα.
9. Όταν ταξιδεύετε μαζί νιώθετε άνετα και σας κάνουν να είστε ο εαυτός σας.
10. Μπορείτε να συζητήσετε για οποιοδήποτε θέμα χωρίς να ανησυχείτε για το τι θα σκεφτεί. Είναι μαζί σας για να σας υποστηρίζει, όχι για να σας κρίνει.

Πηγή: bovary.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.