Το «χοντραίνει» ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα»! (βίντεο)

«ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΩΣ... ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

της Μαρίνας Νικολάκη
 Εντονες μνήμες από τη μικρασιατική καταστροφή αναφέροντας ότι οι Τούρκοι έριξαν τους Έλληνες στη θάλασσα... ξύπνησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, όπου όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα τόσο «χοντραίνει» τη προκλητικότητα του!
Πιο αναλυτικά,  ο Τούρκος πρόεδρος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Χιουσνού Μποζκούρτ, ότι θα ρίξουν στη θάλασσα όσους στηρίξουν το «ΝΑΙ» αν επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο τουρκικό δημοψήφισμα, είπε:
«Ποιος είσαι εσύ; Να μάθεις τα όριά σου! Εσένα δεν θα σε αφήσουν να μπεις καν στην Σαμψούντα, ούτε στην Αμάσεια, ούτε στη Σεβάστεια. Εκεί δεν μπορείς να περπατήσεις εσύ. Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός (ο τουρκικός) είναι Έλληνες, νομίζεις;
Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα. Ο αρχηγός του κόμματός σου λέει ‘δεν το βρίσκω σωστό’. Μην το λες μόνο, διέγραψε τον τελείως (από το κόμμα) αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ονομάζεται διαμελισμός. Διαμελίζει τη χώρα αυτός».
Εντωμεταξύ ο Τούρκος Πρόεδρος,  μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη για το σχέδιο της τουρκικής επιχείρησης  στη βόρει Συρία "Ασπίδα του Ευφράτη" ανέφερε πως πρόκειται για «αντιτρομοκρατικό οδικό χάρτη», ο οποίος έχει μία μυστική δεύτερη αλλά και τρίτη φάση.
Η «ασπίδα του Ευφράτη», κατά τον Ερντογάν, έχει, πέρα από τη συριακή της, και μία ιρακινή διάσταση, καθώς εκεί υπάρχουν θύλακες Τουρκομάνων, οι οποίοι πρέπει να περιέλθουν υπό τη σκέπη της Τουρκίας.
Ο τούρκος Πρόεδρος, έκανε επίσης λόγο για  2500 κούρδους τρομοκράτες, οι οποίοι λειτουργούν με βάση τον «περσικό εθνικισμό».
Το θέμα είναι ότι ο Τούρκος πρόεδρος πέρα από τη Συρία θέλει να σταθεροποιήσει  την παρουσία του και στο βόρειο Ιράκ εκεί που βρίσκεται σήμερα το ιρακινό Κουρδιστάν.
Βέβαια αυτό αργά ή γρήγορα θα τον φέρει καταρχάς σε σύγκρουση με τις ΗΠΑ και κατά δεύτερον με το ίδιο το Ιράκ.
Επίσης, χάρτης που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες δείχνει μια μεγάλη Τουρκία με καβαλάρηδες γενίτσαρους να φτάνουν μέχρι τη Καβάλα με τοποτηρητές πασάδες που θα διαφεντεύουν τις χαμένες πατρίδες σε εδάφη όλο μαύρο χρυσό που σύμερα κατέχουν η Συρία και το Ιράκ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.