Χωρίς όφελος θα γυρίσει ο Ε. Τσακαλώτος από την Ουασινγκτον;


Οι θεσμοί επιμένουν στη λήψη μέτρων που δεν μπορεί να αποδεχθεί η Αθήνα και αυτο έχει ίσως ως αποτέλεσμα η ελληνική διαπραγματευτική αποστολή να γυρίσει με... άδεια χέρια από την Αμερική.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα mignatiou.com επικαλείται ενημερωμένη πηγή για τις εξελίξεις στην αμερικανική πρωτεύουσα η οποία υποστηρίζει πως σημειώθηκε «μικρή έως ελάχιστη πρόοδος» και τώρα όλες οι εξελίξεις μεταφέρονται στην Αθήνα, όπου την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αφιχθούν οι επικεφαλής των Θεσμών. 
Η ίδια πηγή επισημαίνει δε, πως η απόφαση για επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών είναι καθαρά πολιτική. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του κ. Ιγνατίου ο κ. Τσακαλώτος «φέρεται να πιστεύει» πως εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να πείσει τους συνομιλητές του για να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα η επιθεώρηση κατά τις σημερινές συναντήσεις με τον Αμερικανό υφυπουργό Οικονομικών, Άντριου Μπακόλ, τον Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί και τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν. «Με τον τελευταίο ο κ. Τσακαλώτος φέρεται να πιστεύει ότι “θα βάλει τις τελευταίες πινελιές», σημειώνουν οι πηγές στο mignatiou.com.
Οι επικεφαλής των θεσμών επιστρέφουν την ερχόμενη Τρίτη με σφιχτό χρονοδιάγραμμα εργασιών, και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη σύνθεση του MEFP (Memorandum of Economic and Financial Policies), την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας και τη συζήτηση για το χρέος, η οποία θα γίνουν ταυτόχρονα με τα παραπάνω.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.