Βίντεο: Αυτά τα 4 λεπτά θα αλλάξουν την ζωή σας…

Πόσο συχνά συνειδητοποιούμε στην καθημερινή ζωή μας αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο;
Για κάποιους από εμάς θα παραμείνει σαν μία ιδέα που αφήνει το ψυχικό μας πεδίο αμέσως αφού παρακολουθήσουμε το βίντεο και μετά θα συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας.
Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι μία υπενθύμιση για αυτό που ήδη γνωρίζουν και επιλέγουν να παίξουν το ρόλο τους στην αλλαγή.


Αυτή είναι μία πολύ σημαντική αλλά και συναρπαστική στιγμή στον πλανήτη μας, καθώς η παγκόσμια ευαισθητοποίηση επεκτείνεται όπως ποτέ και η ανθρωπότητα ωθείται σε μία εξέλιξη συνείδησης που είναι άνευ προηγουμένου.
Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε εδώ.
Αφιερώστε 4 λεπτά και δείτε ένα βίντεο που θα αλλάξει τη ζωή σας.
Σημείωση: αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Carlos Chavira και μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη σελίδα του στο YouTube. Υπάρχουν μερικές φωτογραφίες που σε μερικούς από εσάς φανούν γραφικές.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.