Μεγάλη προσοχή στο κινητό σας - Δείτε γιατί το Facebook μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί


Να σταματήσει να λειτουργεί οριστικά ενδέχεται μέχρι τέλος Μαρτίου η εφαρμογή του Facebook και του Messenger στο κινητό σας τηλέφωνο.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη ορισμένων παλιότερων εκδόσεων της εφαρμογής και του Messenger για συσκευές Android: αναλυτικά, σταματά την υποστήριξη της έκδοσης 55 για την εφαρμογή του Facebook και της έκδοσης 10 του Messenger, καθώς και συνολικά την υποστήριξη της εφαρμογής για τηλέφωνα με λειτουργικό Windows Phone.
Η εταιρεία δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι «οι παλιότερες εκδόσεις των εφαρμογών μερικές φορές δεν λειτουργούν καθόλου ή δεν προσφέρουν την εμπειρία που θέλουμε στους χρήστες μας».
Αν το κινητό σας δεν μπορεί να αναβαθμίσει την εφαρμογή σε νεώτερη έκδοση, τότε έχετε μόνο δύο λύσεις: ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook Lite, η οποία είναι μια πιο ελαφριά εκδοχή του Facebook ή να μπαίνετε στο δηλοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του φυλλομετρητή (browser) στη διεύθυνση www.facebook.com.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.