Νέοι τουρκικοί ακροβατισμοί λογικής: «Οι Έλληνες κάνουν ασκήσεις στα νησιά μας»!

«ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Α. ΑΙΓΑΙΟΥ»!
Σε νέες δηλώσεις που απεικονίζουν την τουρκική εμμονή για την αλλαγή του status quo στο Αιγαίο προχώρησε ο πρώην γραμματέας του τουρκικού υπουργείου άμυνας Ουμίτ Γιαλίμ ο οποίς ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα ανέπτυξε στρατιωτικές δυνάμεις, κατέλαβε και κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά του Αιγαίου χωρίς αυτά να της ανήκουν ».
Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε πει πρόσφατα πως η τουρκική κυβέρνηση προτίθεται να κάνει… δημοψήφισμα για τα νησιά του Αιγαίου που έχουν «αρπάξει» οι Έλληνες χωρίς όμως να πει τι ακριβώς δημοψήφισμα μπορεί να είναι αυτό.
Ο Ουμίτ Γιαλίμ υποστήριξε στο αντιπολιτευτικό Ulusal Kanal ότι τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου είναι υπό την κατοχή της Ελλάδας και έδωσε φωτογραφίες, οι οποίες είναι φυσικά μπορεί να βρει όποιος θέλει στο διαδίκτυο  καθώς δεν είναι μυστικές, που δείχνουν ότι Έλληνες ανώτατους αξιωματικούς (σ.σ.: πρόκειται για τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΣ) να επισκέπτονται τα νησιά του Αιγαίου και να παρακολουθούν στρατιωτικές ασκήσεις.
Επίσης, σημείωσε ότι από τις 23 Ιανουαρίου 2017 που άλλαξαν όλοι οι Αρχηγοί των Κλάδων, στις Ένοπλες Δυνάμεις, πλην του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η πρώτη τους επίσκεψη ήταν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, «πολλά από τα οποία έχουν καταληφθεί από τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις, χωρίς να ανήκουν στην Ελλάδα» όπως είπε.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.