Ανοικτό Πανεπιστήμιο: «Αντίστροφη μέτρηση» για τα αποτελέσματα εισαγωγής

Από μέρα σε μέρα, κατά 99% την Τετάρτη 15 Μαρτίου, αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή φοιτητών και φοιτητριών στα νέα προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Για πρώτη φορά φέτος δεν πραγματοποιείται κλήρωση για την επιλογή των υποψηφίων, με αποτέλεσμα να εισέρχονται στο ΕΑΠ, μόνο όσοι πραγματικά επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα εκ των πέντε εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρει ο εκπαιδευτικό φορέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από τους ενδιαφερόμενους, σχεδόν ευθυγραμμίζονται με τον αριθμό των θέσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Πανεπιστημίου, όσοι έχουν κάνει ορθά την αίτηση εισαγωγής στο πανεπιστήμιο έχουν γίνει δεκτοί στα προγράμματα σπουδών.
Υπενθυμίζεται, ότι η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2017. Στην επιλογή των φοιτητών θα προηγηθούν όσοι θα έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου 2016.Οι φοιτητές συμμετέχουν στις δαπάνες των σπουδών τους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6, του άρθρου 5 του Ν.2552/97 όπως αυτές καθορίζονται από τις οικείες Υπουργικές Αποφάσεις.

Πηγή: dimosio.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.