ΝΥ Post: «Ο Μ.Ομπάμα φτιάχνει σκιώδη κυβέρνηση και στήνει αντάρτικο κατά του Ν.Τραμπ»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ο Μ.Ομπάμα συνωμοτεί για να σαμποτάρει την προεδρία του Ν.Τραμπ και στήνει μια αντάρτικη «στρατιωτική» οργάνωση που θα στρατολογεί όσους θέλουν να πολεμήσουν εναντίον του Ρεπουμπλικανού προέδρου. Tαυτόχρονα δημιουργεί ένα είδος «σκιώδους» κυβέρνησης.


Αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι πρωτοφανή καθώς διαβλέπεται μια προσπάθεια του αμερικανικού βαθέως κράτους για να καθαιρεθεί ή να περιοριστεί ο νόμιμος Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ 
Με τίτλο «Πώς ο Ομπάμα μηχανορραφεί για να σαμποτάρει την προεδρία Τραμπ», ο συγγραφέας Πολ Σπέρι αρθρογραφεί στη New York Post και αποκαλύπτει ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ διεξάγει «ασύμετρο» πόλεμο ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να του επιτρέψει να κυβερνήσει και να φέρει εις πέρας το έργο του.
«Όταν ο πρώην πρόεδρος Μ.Ομπάμα είπε ότι είχε συγκλονιστεί από τις αντι-Τραμπ διαδηλώσεις έστελνε ένα μήνυμα αποδοχής στα στρατεύματά του. Στρατεύματα; Ναι, ο Ομπάμα έχει έναν στρατό από ταραχοποιούς που θα αριθμεί πάνω από 30.000 και θα πολεμήσουν κατά του Ρεπουμπλικανού διαδόχου του σε κάθε κομβικό σημείο της προεδρίας του.
Και ο Ομπάμα θα τους διοικεί από ένα καταφύγιο σε απόσταση λιγότερη από δύο μίλια από τον Λευκό Οίκο.
Σε μια ασυνήθιστη μετα-προεδρία ο Ομπάμα δεν θα μείνει απλά πίσω στην Ουάσιγκτον εργάζεται παρασκηνιακά για την δημιουγία μιας σκιώδους κυβέρνησης όχ μόνο για να προστατέψει το όποιο έργο του αλλά και για να σαμποτάρει την νύν διακυβέρνηση και την ατζέντα της «Η Αμερική πρώτα».
Το κάνει μέσα από ένα δίκτυο αριστερών καθοδηγούμενων από την Organizing for Action (OFA)
Θα έχει παραπάνω από 250 γραφεία σε όλη την χώρα.
Από την εκλογή του Ν.Τραμπ αυτή η λίγο γνωστή αλλά καλάχρηματοδοτούμενη (απο ποιον;) οργάνωση έχει στρατολογήσει νέους αριστερίζοντες ακτιβιστές οι οποίοι στην ιστοσελίδα της δηλώνουν ότι «Δεν θα κάνουμε πίσω». Αποφασιμένοι να σώσουν την υστεροφημία Ομπάμα και διαγράφουν κόκκινες γραμμές στην μετανάστυση, το ObamaCare, τις διαφυλετικές σχέσεις και την κλιματική αλλαγή (πρόκειται για το μέγιστο παραμύθι με βάση το οποίο φόρτωσαν στους πολίτες ένα σωρό πράσινους φόρους για να τους πάρουν σιγα-σιγα τις ιδιοκτησίες)
Ο Ομπαμα αναμειγνύεται ενεργά στις δρασηριότητες της OFA και τουιτάρι ακόμα και από τον λογαριασμό της
Στην πραγματικότητα έδωσε και εντολές για πορείες στους πεζεικάριους της OFA μετά την εκπληκτική νίκη του Ν.Τραμπ.
Οι ακτιβιστές της ΟFA διοργάνωσαν σε όλες τις αμερικανικές πολεις διαδηλώσεις κατα του Τραμπ οι οποίες κατέληξαν σε επεισόδια. Μόλις ο Τραμπ εξέδωσε το διάταγμα περιορισμού της μετανάστευσης οι διαδηλωτές μπλόκαραν τα αεροδρόμια φωνάζοντας «καμία απαγόρευση, κανένας τοίχος, άσυλο για όλους»
Αυτή την σιτγμή η ΟFA διαθέτει 32,525 εθελοντές. Έχει καταγραφεί σαν 501(c)(4) και δεν χρειάζεται να καταγράφονται οι δωρητές της οι οποίοι ήταν όντως γενναιόδωροι
Η OFA έχει συγεντρώσει $40 εκατομμύρια δολάρια!
Η OFA, στην εφορία του IRS δηλώνει ότι εκπαιδεύει νέους για να αποκτήσουν ικανότητες οργάνωσης!
Σκοπός της οργάνωσης αυτής η νίκη των Δημοκρατικών στις βουλευτικές ενδιάμεσες εκλογές του 2018
Σε αυτή την προσπάθεια η OFA θα έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος Ομπάμα και της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος
Ο Ομπάμα θα τα επιβλέπει όλα από έναν σκιώδη Λευκό Οίκο που απέχει ούτε δύο χιλιόμετρα από τον Τραμπ. Είναι ένα αρχοντικό, το οποίο οχυρώνει ολόγυρα με έναν ψηλό τοίχο από τούβλα και δίπλα του ένα γραφείο που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι με στελέχη, προσωπικό και γραφείο Τύπου. Και η Μισέλ Ομπάμα θα ανοίξει γραφείο εκεί, μαζί με το Ίδρυμα Ομπάμα. Ο 55χρονος Ομπάμα δεν είναι ικανοποιημένος για να χαθεί ήσυχα μέσα στη νύχτα όπως άλλοι πρώην πρόεδροι».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.