Μπάρα ελέγχου των ρυθμίσεων ενέργειας στα Windows 10

Ένα νέο χαρακτηριστικό δοκιμάζει η Microsoft στα Windows 10, που θα επιτρέπει στους χρήστες του λειτουργικού συστήματος να μεταβάλουν ευκολότερα τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας του υπολογιστή τους.

Σήμερα, για να προβεί κάποιος σε σχετική αλλαγή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το interface του πίνακα ελέγχου και να πλοηγηθεί στο κατάλληλο υπομενού, όπου θα αντικρίσει μια -όχι και τόσο σαφή- λίστα επιλογών.
Οι έμπειροι χρήστες Windows ίσως έχουν συνηθίσει τη διαδικασία, όμως αυτή δεν παύει να είναι περίπλοκη για πολλούς άλλους.
Η Microsoft σκοπεύει να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα ενσωματώνοντας στο λειτουργικό σύστημα μια μπάρα ελέγχου του συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την παρακάτω εικόνα, θα είναι προσβάσιμη μέσω της γραμμής εργασιών και η λειτουργία της θα είναι εύκολα κατανοητή.
Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, το νέο αυτό χαρακτηριστικό υπάρχει στο τελευταίο δοκιμαστικό build των Windows 10 [15014], ενώ αναμένεται να διατεθεί επίσημα σε όλους τους χρήστες με το Creators Update, που αναμένεται την άνοιξη του 2017.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.