Ο Ν.Αναστασιάδης αποδέχθηκε de facto την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Aποδέχθηκε de facto ο Ν.Αναστασιάδης την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού δέχτηκε να συμμετάσχει στην διάσκεψη της Γενεύης χωρίς την ιδιότητα του Προέδρου της!


Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της πολυμερούς Διάσκεψης στη Γενεύη για το Κυπριακό, δεν δήλωσαν στα ταμπελάκια των συμμετεχόντων τους τίτλους και τις ιδιότητές τους, με αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστασιάδης να μην αναφέρεται ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κάτι που έγινε εν γνώση του αφού το αποδέχεται και συμμετέχει κανονικά
Σύμφωνα με tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γενεύη, Νίκος Μελέτης, αναφέρεται το εξής: «Ταμπελάκια μόνο με τα ονόματα των συμμετεχόντων, χωρίς τίτλους και ιδιότητες υπήρχαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στο «Παλάτι των Εθνών» στο κατά την έναρξη των εργασιών της πολυμερούς, για να μην καταγραφεί ο Ν.Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας».
Το tweet του Νίκου Μελέτη Για να γίνει κατανοητό το κλίμα «αποδοχής» από το Ν.Αναστασιάδη ο Κύπριος Πρόεδρος με ανάρτηση του στο twitter χαρακτήρισε «σταθμό στην ιστορία του Κυπριακού την κατάθεση των χαρτών και συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια ικανοποίησης των προσδοκιών του κυπριακού λαού».!
Δηλαδή οι προσδοκίες του κυπριακού λαού είναι να πάψουν να είναι πολίτες ανεξάρτητου κράτους και να βρεθούν υπό τον έλεγχο της Άγκυρας;
Από τη πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι ο τουρκοκυπριακός χάρτης πληροί τα κριτήρια που είχαν τεθεί στο Μον Πελεράν και βρίσκεται εντός των ορίων για ποσοστό εδάφους 29,2% που θα ελέγχεται από τη τουρκοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία!.
Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από το 1976 έχουμε μια τέτοια εξέλιξη. Είναι θετικό το γεγονός ότι κυμαίνεται στο πλαίσιο του τι έχει συμφωνηθεί. Από κει και πέρα δεν είναι το τέλος του δρόμου, είναι η αρχή μιας διαπραγμάτευσης σε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του Κυπριακού».
Οπότε όπως γίνεται κατανοητό το να μην τον αποκαλούν πρόεδρο είναι το λιγότερο. 
Ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος είχε πει όταν ζήτησε από τον κυπριακό λαό το 2004 να καταψηφίσει το τότε εθνοκτόνο σχέδιο Ανάν στο συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα της 7ης Απριλίου: «παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα».
Προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα για τη νυν ηγεσία.

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.