Πρωτοφανές δημοσίευμα: Οι Γερμανοί θέλουν νεκρό τον Ντ.Τραμπ! (βίντεο)

DIE ZEIT: «ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ»
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μια σοκαριστική δήλωση έκανε ο εκδότης της γερμανικής Die Zeit αριστερών καταβολών που εκφράζει φυσικά την γερμανική Ελίτ όπως και όλα τα κατεστημένα γερμανικά ΜΜΕ,  Josef Joffe ο οποίος δήλωσε ότι «μια δολοφονία στον Λευκό Οίκο θα τελείωνε την καταστροφή Τραμπ»!

Είναι ο δεύτερος πρόσφατα υπεύθυνος μεγάλου ΜΜΕ που μετά το δίκτυο του αμερικανικού CNN κάνει λόγο άμεσα για δολοφονία του νέου Αμερικανού προέδρου.
Πριν λίγες ημέρες κατά την ορκομωσία του Ν.Τραμπ στο CNN αναρωτιόντουσαν «Τι θα συνέβαινε αν, σε λίγες ώρες, στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ , ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και ο διάδοχός του (εννοεί τον αντιπρόεδρο Πενς) έπεφταν θύματα δολοφονίας; Ποιος θα αναλάμβανε την προεδρία των ΗΠΑ;» προκαλώντας απορίες με το επικίνδυνο δημοσίευμά του στο οποίο και απαντάει λέγοντας «οι Δημοκρατικοί».
Το συνέχισαν μάλιστα λέγοντας «είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο όμως δεν είναι απίθανο» και επικαλείται έκθεση που βασίζεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ!   
«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, τότε, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Ρεπουμπλικανών, η εξουσία θα παρέμενε στους Δημοκρατικούς»
Βέβαια τελικά η ορκομωσία έγινε κανονικά όμως οι ιδέες πέρασαν και τώρα έρχεται μια μεγάλη γερμανική εφημερίδα (ο εκδότης της ΕΙΝΑΙ η εφημερίδα) να εύχεται ουσιαστικά την δολοφονία του.Ο κύριος Joffe έκανε τα σχόλιά του σε μια εκπομπή του “Presse club” στον δημόσιο δίαυλο ARD κατά την διάρκεια τηλεφωνημάτων από τους θεατές.
Μία ακροάτρια ρώτησε το πάνελ εάν ήταν δυνατόν για τους Αμερικανούς να ξεφορτωθούν το νέο πρόεδρο και να τελειώσουν αυτό που αυτή αποκάλεσε «καταστροφή Τραμπ»
Το πρώτο άτομο που απάντησε ήταν η Constanze Stelzenmüller, πρώην εκδότρια της Die Zeit και στέλεχος του Brookings Institution στις ΗΠΑ. »
Είπε όι «πρέπει να συμφωνήσουν τα 2/3 της Γερουσίας για να τον καθαιρέσουν και αυτά είναι πολύ υψηλά πολιτικά και νομικά εμπόδια και είμαστε πολύ μακριά από αυτό»
καθώς μίλαγε η κυρία Stelzenmüller τότε ο κύριος Joffe που είναι και μέλος του Hoover Institution στο Stanford University διέκοψε λέγοντας “Mord im Weißen Haus zum Beispiel,” που σημαίνει “φόνος στο Λευκό Οίκο για παράδειγμα”
Η Secret Service επιβεβαίωσε ότι είναι ενήμερη για το βίντεο και τη δήλωση.
Ο Joffe και η εφημερίδα του μαζί με τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ κτυπούν καθημερινά την κυβέρνηση Τραμπ
Ακόμα καιο εκδότης της Die Welt Ulf Poschardt, το αντίστοιχο των Times of London, έγραψε ότι η Γερμανία πρέπει να αντιπαρατεθεί στον Ν.Τραμπ εξελισσόμενη σε «πιο πολυφυλετική και πιο γκέι-δημιουργική»
Στην Ρωσία έχουν μεγάλους φόβους για την ζωή του προέδρου Τραμπ και έχουν αφιερώσει ολόκληρες εκπομπές για αυτό.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.