Η Nokia ... επιστρέφει με κινητό αξίας 25 δολαρίων

Τα κινητά τηλέφωνα της Nokia επιστρέφουν στην αγορά και θα θυμίζουν πολύ… τα παλιά. Πάντως το νέο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας θα κοστίζει 25 δολάρια, η μπαταρία του θα διαρκεί ως και 31 μέρες, ενώ θα περιλαμβάνει το κλασικό παχινίδι με το φιδάκι!

Πριν μερικούς μήνες η εταιρία HMD Global, που έχει στο δυναμικό της τα πρώην κορυφαία στελέχη της Nokia, απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα και τις άδειες ιδιοκτησίας της φινλανδικής εταιρίας για τα επόμενα 10 χρόνια.
Η Nokia, μέσω της συνεργασίας αυτής, θα εισπράττει ποσοστό από οποιοδήποτε κινητό ή tablet φέρει τη φίρμα της.
Τα πρώτα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει η HMD είναι το Nokia 150 και το Nokia 150 Dual Sim και θα κοστίζουν 25 δολάρια όταν κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 όπως ανακοινώθηκε. Τα τηλέφωνα αυτά, δεν διαθέτουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ. Θα διαθέτουν πάντως ραδιόφωνο και mp3 player, δεν θα έχουν οθόνη αφής, και η μπαταρία τους θα διαρκεί 31 μέρες!
Τα κινητά τηλέφωνα… της νιότης μας, που μόνο smartphones δεν είναι, θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αφρική.
Η Nokia απείχε από την παραγωγή κινητών τηλεφώνων από το 2014, όταν πούλησε το τμήμα κινητής τηλεφωνίας στη Microsoft, η οποία όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε, γεγονός που ανάγκασε τη Nokia να προχωρήσει σε 7.800 απολύσεις.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.