ΣΒΑΠ: «Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση για το χρέος οι ευχές για ανάπτυξη δεν πιάνουν»

«Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση για το χρέος, οι ευχές για ανάπτυξη δεν πιάνουν» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός στο ΔΣ του Συνδέσμου.

«Οι προσδοκίες όλων μας και οι ευχές για ανάπτυξη με αναστροφή της πορείας της οικονομίας εντός του 2017 δεν έχουν ούτε νόημα ούτε αντίκρισμα, όσο έχουμε ανοικτά μέτωπα διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Το ίδιο και όσο παραμένει η εκκρεμότητα της συμμετοχής του ΔΝΤ. Προέχει, συνεπώς να αποκαταστήσουμε το κλίμα στην οικονομία και την εμπιστοσύνη στην επιχειρηματικότητα. Διαφορετικά, το 2017 δεν θα φέρει τα αναμενόμενα. Οι προβλέψεις, με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι αισόδοξες για το 2017 και η προοπτική της ανάπτυξης μοιάζει περισσότερο με επιθυμία» τόνισε ο κ. Μαθιός.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «κοινή διαπίστωση των μελών του ΔΣ, μετά από την παρουσίαση των δεδομένων από τον πρόεδρο Δημήτρη Μαθιό, ήταν πως οι αναβολές στο κλείσιμο συμφωνίας, κατά τη διαπραγμάτευση, καθώς και οι καθυστερήσεις στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, είναι παράγοντες που παγώνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και δεν διευκολύνουν τον κεντρικό στόχο για ένα δυναμικό ξεκίνημα στις επενδύσεις».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.