Ξαφνικά σενάρια νέου δημοψηφίσματος στην Ελλάδα - Τι απαντά η κυβέρνηση

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;

Σενάρια για τη διενέργεια νέου δημοψηφίσματος στην Ελλάδα πυροδότησε η παράταση που δόθηκε για να κλείσει η β' αξιολόγηση το νέο έτος καθώς και πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει στον λαό για να αποφασίσει σχετικά.


Μάλιστα, σχετική ερώτηση υποβλήθηκε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο, κατά την διάρκεια ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών, αλλά αυτός απέφυγε να λάβει σαφή θέση, πράγμα που ενίσχυσε την φημολογία.

Ο υπουργός ρωτήθηκε συγκεκριμένα εάν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος αν δεν αλλάξουν οι δανειστές στάση κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και απάντησε ως εξής:

«Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη διαρκή προσπάθεια για να κλείσει η 2η αξιολόγηση μέχρι ει δυνατόν το τέλος του χρόνου για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε έναν καθαρό διάδρομο για τις αγορές χρήματος διά μέσου της ένταξής μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017».

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.