Η «ανοδική ενέργεια» που έχουν η έρημος στην Αριζόνα, η Ακρόπολη και οι Δελφοί (βίντεο)

Το 1980, η Page Bryant, ένα μέντιουμ που ζούσε στη Sedona, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον όρο «δίνη» (vortex) για τα εντυπωσιακά υψώματα που περικλείουν την πόλη. Η Bryant ένιωσε τη σπειροειδή ενέργεια που εξέπεμπαν οι βράχοι και πίστευε πως, πέρα από τα όποια αισθήματα προκαλούσε στον κόσμο, επρόκειτο κατά βάση για μια θεραπευτική ενέργεια.

Ο σαμάνος και πνευματικός θεραπευτής Rahelio Rodriguez έφτασε στη Sedona όταν το φαινόμενο των «υψωμάτων-δινών» είχε γίνει πλέον εξαιρετικά δημοφιλές. Κατά τη γνώμη του, τα βουνά της περιοχής είναι σαν πυραμίδες, σαν ναοί που συγκεντρώνουν ενέργεια και την εκλύουν περιστροφικά προς τα πάνω.
Από την πλευρά του, ο Pete A. Sanders, ειδικός επί των δινών της Sedona, συγκρίνει την ανοδική ενέργεια των βουνών της περιοχής με αυτή των Δελφών και της Ακρόπολης, με τη διαφορά πως η Sedona συγκεντρώνει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών. «Είναι σαν μια ενισχυμένη εκδοχή των Δελφών», λέει χαρακτηριστικά.
Στο τελευταίο επεισόδιο του Insider’s Guide, ακολουθήστε μας ενώ εξερευνούμε τον πνευματικό κόσμο της Sedona, μιας συναρπαστικής πόλης που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο προκειμένου να βρουν, μεταξύ άλλων, το χαμένο κομμάτι της ψυχοσύνθεσής τους.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Πηγή: huffingtonpost.gr , apocalypsejohn.com

πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.