ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Γραμμή Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών

H μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική οργάνωση Καταφύγιο Γυναίκας παρουσιάζει την καμπάνια...


ενίσχυσης για το άνοιγμα Γραμμής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών. Στην πλατφόρμα crowdfunding Indiegogo μπορούν να γίνουν δεκτές δωρεές έως τις 15 Ιανουαρίου 2017. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από την ανάγκη παροχής βοήθειας σε κακοποιημένες γυναίκες που δεν μπορούν να παρευρεθούν στα γραφεία μας.

Η Γραμμή Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών θα λειτουργεί με μια ομάδα από κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και δικηγόρους παρέχοντας  διάφορα είδη υπηρεσιών, όπως ενημέρωση και εκπαίδευση για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών σε όποιον ενδιαφέρεται, παρέμβαση σε περιστατικά κρίσης τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό  επίπεδο, προώθηση σε άλλους οργανισμούς ψυχικής υγείας και ψυχολογική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου.

Το Καταφύγιο Γυναίκας είναι μια οργάνωση που συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του φαινομένου της κακοποίησης των γυναικών. Επίσης σκοπός της είναι η προώθηση της ισότητας των δύο φύλων και η καταπολέμηση της έμφυλης βίας και της κοινωνικής ανισότητας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εντάσσονται οι εξής υπηρεσίες: ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, ομάδες υποστήριξης γυναικών με την εμπειρία της κακοποίησης, συμβουλευτική για άντρες που έχουν ασκήσει οποιαδήποτε μορφή βίας σε γυναίκα.

Ως ανεξάρτητος φορέας, το Καταφύγιο Γυναίκας δε λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις κι όλα του τα έσοδα προέρχονται από πρωτοβουλίες και δωρεές πολιτών ιδρυμάτων και εταιρειών, καθώς και από δικές του δράσεις . Μέσω της πλατφόρμας crowdfunding Indiegogo, οι πολίτες μπορούν να κάνουν τη δική τους δωρεά και να στηρίξουν την καμπάνια που θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το άνοιγμα της Γραμμής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών.

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.