Θρασύτατη επίθεση της Αλβανίδας ΥΠΑΜ στον Ελληνα ΥΕΘΑ Π.Καμμένο - Μιλάει για «ειρήνη» ενώ οι Αλβανοί αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια το 1999!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

Η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, έκανε μια ύπουλη επίθεση εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του με τις στρατιωτικές στολές.

«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία», έγραψε η Μίμι Κοντέλι στο Facebook.
Ποια μιλάει για ειρήνη; Η υπουργός Αμυνας της χώρας που βρίσκεται πίσω από το αιματοκύλισμα του Κοσσυφοπεδίου το 1999; Και ποιο ΝΑΤΟ; Αυτό που έκαιγε παιδιά και εγκύους στην Σερβία και τα βάπτιζε "παράπλευρες απώλειες";
Αν και η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας δεν κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο στην ανάρτησή της, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ερμήνευσαν τα γραφόμενά της ως απάντηση στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου της.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Καμμένος, με στολή παραλλαγής, διανυκτέρευσε στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ήπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Άγκυρα και τα Τίρανα.  
«Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι' αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από εκεί ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.
Φαίνεται ότι η Αλβανίδα υπουργός δεν καταλαβαίνει ότι ο κ. Καμμένος έχει προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες και φοράει την ένδοξη στολή των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσει όσους υπηρετούν στο στράτευμα αλλά και όσους έχουν δώσει το αίμα τους για την πατρίδα. 
Το να φοράει σε κάποιες στιγμές που επισκέπτεται μονάδες (όχι στο γραφείο, ε;) την στολή ο πολιτικός αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δείχνει ότι η πολιτική ηγεσία τιμά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό κάνουν και έκαναν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί από τον Τ.Μπούς και τον Μ.Κλίντον και από τον Κ.Καραμανλή, μέχρι τον Α.Σαμαρά και τον Α.Τσίπρα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.