Πορτογάλος ΥΠΟΙΚ: «Πρέπει να μειωθεί το χρέος της Ελλάδας - Η ΕΕ να ξεκινήσει τη διαδικασία ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ»

KΑΙ AΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Για πρώτη φορά υπουργός Οικονομικών άλλης χώρας και ειδικά χώρας που βρίσκεται σε μνημόνιο συντάσσεται με τη θέση της Ελλάδας και ζητάει να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Mario Centeno σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild εξέφρασε την αποψη ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους στην Ελλάδα και ενδεχομένως η ΕΕ να προχωρήσει ακόμη και χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε στην γερμανική εφημέριδα ο πορτογάλος υπουργός. Κατά τον ίδιο, η ΕΕ μπορεί να προχωρήσει στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ακόμα και αν δεν συμμετέχει το ΔΝΤ. «Η Ευρωπαϊκή νομισματική ένωση έχει πολύ ισχυρούς θεσμούς στο μεταξύ. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα περισσότερα προβλήματα από μόνοι μας», σχολίασε.
Κατά τον ίδιο, το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης θα πρέπει να αντικατασταθεί, καθώς οι υφιστάμενοι κανόνες για τα χρέη «έχουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης». Τέλος, υποστήριξε ότι το  Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ευρώπης θα πρέπει να αναδιατυπωθεί και να αντικατασταθεί.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.