Αλβανοί πράκτορες θα πετούσαν προκηρύξεις με την «Μεγάλη Αλβανία» στην πομπή του Μ.Ομπάμα!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Ιδιαίτερα προβληματισμένες είναι οι ελληνικές αρχές ασφαλείας από το είδος των αντικειμένων που βρέθηκαν στην σύλληψη των δυο υπαλλήλων του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών: Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους, προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία αλλά και χάρτες της "Μεγάλης Αλβανίας", το οποίο υλικό μετέφεραν στην Ελλάδα.
Οι δύο οδηγοί του αλβανικού ΥΠΕΞ, θα παρέδιδαν το υλικό που κατασχέθηκε στην αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, αλλά και σε πράκτορες οι οποίοι θα το πετούσαν στην διαδρομή που θα έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα στην Αθήνα!
Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα των Ιωαννίνων όπου και απολογήθηκαν και έχει ήδη οριστεί τακτική δικάσιμος, για τις 18 Νοεμβρίου. Έρευνες για την υπόθεση κάνει κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Η αλβανική εφημερίδα Shqiptari.eu είχε μια  αποκλειστική συνέντευξη με τον αυτοαποκαλούμενο Πρόεδρο των Τσάμηδων,  Festim Lato που εκπροσωπεί του Τσάμηδες σε τρεις χώρες ( Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο) αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται για να αλλάξει μοίρα των Αλβανών στα Βαλκάνια, για πάντα.
Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε  ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους  Αλβανούς που ζουν σε  τρεις χώρες και θα είναι σε θέση να αποδώσουν μια στρατιά από δύο εκατομμύρια στρατιώτες!
Δηλώνει επίσης ότι εργάζεται για την δημιουργία  ενός νέου  κράτους της Τσαμουριάςπου θα είναι το τρίτο αλβανικό κράτος μετά την Αλβανία, και το Κοσσυφοπέδιο στα Βαλκάνια, η συνέχεια έχει την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.
Επίσης αναφέρει ότι η αποζημίωση που θα καταβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, για την  γενοκτονία στον αλβανικό λαό , θα στηρίξει τη δημιουργία του κράτους των Τσάμηδων!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.