Ρ.Τ. Ερντογάν προς ΕΕ: «Ετοιμαστείτε - Οι πύλες των συνόρων θα ανοίξουν»

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ήταν αναμενόμενο ότι αμέσως μετά τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τις δηλώσεις του ότι θα πλημμυρίσει η Ευρώπη με πρόσφυγες και μετανάστες θα αναλάμβανε ο Τούρκος πρόεδρος να συνεχίσει τις απειλές κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά κατά βάσην εναντίον της Ελλάδας αφού αυτή θα τους υποδεχθεί και θα τους κρατήσει, με άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία ώστε να δημιουργηθεί μια κατάσταση χάους και απελπισίας.

Μιλώντας σε γυναικείες οργανώσεις ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε:«Μην μας πιέζετε, μην μας απειλείτε. Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι πύλες των συνόρων θα ανοίξουν.»
«Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες εμείς τους δίνουμε τροφή. Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία; Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν» 
«Εμείς δεν σηκώνουμε απειλές» είπε ο Τούρκος πρόεδρος 
Λίγες ώρες νωρίτερα ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού:«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς.
«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.
Το μπαράζ των δηλώσεων αυτών εκδηλώθηκε μετά το ψήφισμα με ευρεία πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ζήτησε - σε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμά του - να «παγώσουν» προσωρινά οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις ΕΕ-Τουρκίας
Οι εξελίξεις αυτές πρωτίστως χτυπούν την Ελλάδα.
Η Ευρώπη έχει αποκλείσει την Ελλάδα στα σύνορα με τα Σκόπια και την Βουλγαρία και έχει κλέισει τον «διάδρομο» προς τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Όσοι αλλοδαποί έρθουν εδώ μέσω προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών κατευθυνόμενων από την Άγκυρα απλά θα μείνουν εδώ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ύπαρξη της χώρας!
Ήδη δεν μπορούν οι Αρχές να διαχειριστούν τους 60.000 και κάτι πρόσφυγες-μετανάστες που έχουν μείνει στην χώρα με αποτέλεσμα στους καταυλισμούς όπως της Μόριας η κατάσταση να έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
Πώς θα διαχειριστεί η χώρα ορδές εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών σχεδόν όλοι σουνιτικού μουσουλμανικού θρησκεύματος και άρα απόλυτα ελεγχόμενοι από την Άγκυρα;
Άλλωστε η Άγκυρα χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους πρόσφυγες για να πετύχει τους σκοπούς της που είναι η πλήρης αποδυνάμωση του Ελληνισμού και η αποσάθρωση της ελληνική κοινωνίας μέσω της οριστική πληθυσμιακής και θρησκευτικής αλλοίωσης.
Με το ρυθμό που γεννάνε συνήθως οι μουσουλμανοι μέσα σε 3 δεκαετίες ο γηγενής Έλληνας θα αποτελεί παρελθόν στον τόπο του και έτσι η Τουρκία ανέξοδα και άνετα θα έχει αποκτήσει δίπλα της ένα κράτος-δορυφόρο.
Στο μεταξύ πολύ εύκολα θα μπορεί να παραλύει την χώρα με οργανωμένα από πράκτορες της ΜΙΤ επεισόδια στους προσφυγικούς καταυλισμούς.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.