Αποθρασύνεται η Άγκυρα: Σε τρεις αερομαχίες ενεπλάκησαν τα τουρκικά μαχητικά με αεροσκάφη της ΠΑ

MIRAGE 2000-5 ΚΑΙ F-16 ADV. ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
Σε τρεις σκληρές εμπλοκές ενεπλάκησαν σήμερα μαχητικά της ΠΑ με αντίστοιχα τουρκικά στην περιοχή της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα η τουρκική Αεροπορία σήκωσε στον αέρα, τρεις σχηματισμούς των δύο αεροσκαφών με σύνολο 6 μαχητικών F-16.





Οι σχηματισμοί ήταν μια τετράδα με το ένα ζεύγος να φέρει οπλισμό και δύο ακόμη ζεύγη εκ των οποίων το ένα οπλισμένο.
Η πρώτη εμπλοκή σημειώθηκε στις 11:20 δυτικά της Λέσβου με το οπλισμένο ζευγάρι της τετράδας και με αεροσκάφη F-16 Adv. από την 116ΠΜ στον Άραξο τα οποία κατευθύνονταν στην Σκύρο για να αναλάβουν καθήκοντα readiness.
Μετά την πρώτη εμπλοκή τα τουρκικά μαχητικά αποχώρησαν από την περιοχή.
Η δεύτερη και η τρίτη εμπλοκή έγινε με το ίδιο ζεύγος αναχαίτισης της ΠΑ στις 11:45 και στις 11:50 αντίστοιχα με το έτερο οπλισμένο ζεύγος των τουρκικών F-16 νοτιοδυτικά και νότια της Λέσβου.
Την ίδια ώρα στον αέρα βρέθηκε και το ζεύγος των Mirage 2000-5 που βρισκόταν στην Σκύρο και το οποίο αναχαίτισε το τρίτο ζευγάρι των τουρκιών αεροσκαφών το οποίο δεν έφερε οπλισμό  χωρίς να χρειαστεί να εμπλακούν καθώς αποχώρησαν με την εμφάνιση των Mirage.
Συνολικά τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 5 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 4 παραβιάσεις του ΕΕΧ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.