Οι προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα που έχουν επαληθευτεί μέχρι σήμερα

Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φως ως και μερικά χρόνια πριν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο ότι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης.

Όπως η Ελλάδα. σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητα τους!
Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας Έτσι ΚΑΙ τις προφητείες των πατέρων της Εκκλησίας ΜΑΣ (Πατροκοσμά Αιτωλού, πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)
Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς
Η κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί.
Ότι τάχα το σκότος στη παλιά γη έχει φέρει.
Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει.
Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.
Ερμηνεία: η κόρη τους φωτός είναι ή Ελλάδα (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή ΕΛΛΑΔΑ = ΧΩΡΑ του Φωτός.) όταν λέει φίλους Εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα Επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση ΣΤΗΝ Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη παλιά γη έχει φέρει»). Παλιά γη είναι η Ευρώπη. θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν Αλλά Όταν ΟΙ ίδιες τους οι χώρες βρεθούν ΣΤΗΝ ιδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).
Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης
Η αρρενωπή ΓΥΝΑΙΚΑ θα ασκήσει πίεση στον βορρά.
θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας.
Ώστε ζωή ΚΑΙ θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.
Ερμηνεία: ή αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης ΤΟΥ προβλήματος της οικονομικής κρίσης. η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ η δεύτερη ΜΕ την παγκόσμια κρίση. μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι ΟΠΟΙΟΙ θα ενισχυθούν ΑΠΟ την Ρωσία του Πούτιν.)
Οι G20 για την Ελλάδα
θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο ΤΟΥ Θρόνου,
ότι με το δίκιο τους, Ο Χρυσός της τους ανήκει.
ΜΑ ΔΕΝ θα προφτάσουν στη σκιά της Γης.
τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.
Ερμηνεία: οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών ΣΤΗΝ Wall Street, στην νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα ΚΑΙ το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά Στο ΔΝΤ. αλλά ΔΕΝ θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως Άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της Εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) Επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη μεγάλη πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον Ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με ΤΟΝ πόλεμο ΚΑΙ θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.
Η πείνα ΣΤΗΝ Ελλάδα
Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, ΚΑΙ ΣΤΗΝ Λάρισα,
Στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο,
ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη
Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντάς μορφή σε όλα.
Ερμηνεία: η Ελλάδα θα πεινάσει (όπως είπε ΚΑΙ Ο Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος ΚΑΙ ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός) ΚΑΙ η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες Μέχρι ένα χρόνο (όπως προφήτεψε ο Παΐσιος). ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. η πείνα όμως θα Είναι «φτιαχτή», ψεύτικη, αλλά θα είναι Τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι Έτσι πιο ανθρώπινοι. δηλαδή η ΚΡΙΣΗ θα τους φέρει πιο κοντά ΚΑΙ θα τους ενώσει.
Το μέλλον των καταπιεσμένων
Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν.
Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει.
Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει.
Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποιά είναι Αυτή.
Ερμηνεία: (ή προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με ΟΛΟΥΣ Όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες.) «και τότε ΟΛΟΙ τους θα θυμηθούν ποιά είναι Αυτή» όπως είπαν Ο ΠΑΙΣΙΟΣ και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, η Ελλάδα θα αρχίσει η ίδια να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαιά της και θα γίνει υπερδύναμη («Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει»), «όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.» και όχι Μόνο οι Έλληνες άλλα Και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι.
ΠΗΓΗ: xorisorianews.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.