Ισλαμιστικές ΜΚΟ με χρηματοδότηση από το Ριάντ δρουν ανεξέλεγκτα στα νησιά του Α. Αιγαίου

«ΑΛ ΜΟΥΝΤΑ ΤΡΑΣΤ» ΚΑΙ «ONE NATION» ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Ακόμη μια ύποπτη ΜΚΟ από τις δεκάδες που δρουν στην Ελλάδα η «Αλ Μούντα Τράστ» έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει στη χώρα μας «φορτηγά βοήθειας» τα οποία ουδείς γνωρίζει τι περιέχουν μέσα και πως και που διανέμεται το περιεχόμενό τους.  Εν μέσω των συνεχών επεισοδίων στην Χίο, αλλά και σε άλλα νησιά, είναι φανερό ότι οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι δρουν πλέον συντονισμένα και σε αυτό τον συντονισμό είναι άγνωστος ακριβής ρόλος που παίζουν οι ΜΚΟ με ισλαμιστικό υπόβαθρο, όπως η «Αλ Μούντα Τράστ» ή η “One Nation”.
Τυπικά μια ΜΚΟ, είναι μια νόμιμη συσταθείσα οργάνωση, σε εθελοντική βάση από πολίτες ή ομάδες ατόμων η οποία δεν αποτελεί τμήμα κάποιας κυβέρνησης ούτε έχει ως στόχο το οικονομικό όφελος για αυτό το λόγο καλούνται σπανιότερα και ως Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.
Στη συνέχεια θα δούμε πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ΜΚΟ διατηρεί το ξεχωριστό της καθεστώς στο ότι εξαιρεί από τη δομή της κυβερνητικά στελέχη ή άτομα που εργάζονται για κυβερνήσεις, αλλά μπορεί να δεχθεί ως μέλη της αντιπροσώπους επιχειρήσεων είτε ως προσωπικό είτε ως διευθυντικά στελέχη.
Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετικά. Με την έξαρση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στην Ελλάδα, από τον Ιανουάριο του 2015, η χώρα έγινε πόλος έλξης δεκάδων τέτοιων οργανώσεων. Ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα περιορισμό, δραστηριοποιούνται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η δραστηριοποίηση αυτή έχει γίνει σε τέτοιο βαθμό που πολλοί αναρωτιούνται, εάν οι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες έφεραν τις ΜΚΟ στην Ελλάδα ή συνέβη το αντίθετο. 
Όπως μάλιστα δήλωσε ένας δημοσιογράφος του CNN για την κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου:  «Όταν μια κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ, τότε οι ΜΚΟ αρχίζουν να συμπεριφέρονται ως κυβερνήσεις».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το διεθνές ινστιτούτο RIMSE (Radical Islam Monitor in South Europe) για την «Αλ Μούντα Τράστ», το 2012 η οργάνωση ήταν στο επίκεντρο των ερευνών των βρετανικών αρχών καθώς η οργάνωση είχε εξεταστεί ως ύποπτη για την προσφορά οικονομικής βοήθειας στην πιο βάρβαρη ισλαμσιτική  οργάνωση της Αφρικής της «Μπόκο Χαράμ» η οποία θεωρείται ως παρακλάδι της ISIS.
Μάλιστα από το 2004 η οργάνωση είχε κατηγορηθεί από τις ΗΠΑ ότι προωθούσε εξτρεμιστές στη Νιγηρία (χώρα που δραστηριοποιείται η «Μπόκο Χαράμ») υπό τον μανδύα της ανθρωπιστικής βοήθειας.   
Σε έρευνες στην Νιγηρία το γραφείο της οργάνωσης αποκαλύφθηκε ότι είχε συνεχή ροή ρευστού από τον «συνήθη ύποπτο» τη Σαουδική Αραβία.
Οι σχέσεις της ΜΚΟ με την Σαουδική Αραβία (ένα από τα τρία κράτη μαζί με το Κατάρ και την Τουρκία που πίεσαν αφ΄ροητα την ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή του τζαμιού στο Βοτανικό), είναι τόσο στενές ώστε  ο επικεφαλής της “Καλέντ Αλ Φαγάζ” 53 ετών, διαμένει μόνιμα στο προάστιο Αλ Χάμαρα του Ριάντ.
Το 2012 η «Αλ Μούντα Τράστ»  επιχείρησε να διθοργανώσει συνέδριο στην Βρετανία όπου επρόκειτο να μιλήσουν σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι κληρικοί με γνωστές σχέσεις με την ISIS!
Τελικά το συνέδριο ακυρώθηκε από τις βρετανικές αρχές χωρίς όμως η ΜΚΟ να σταματήσει τη δραστηριότητά της.
Μάλιστα τους προσκαλεσμένους της ΜΚΟ για το συνέδριο θα ήταν ο Σαουδάραβας κληρικός “Muhammed Abd Al-Rahmen Al-Arifi” (ο οποίος απαγορεύεται να εισέλθει στην Ελβετία ως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια!) και ο Κουβετιανός κληρικός “Nabil Al-Awadhi” ο όποιος περιγράφεται ως ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της ISIS.
Ακόμη , η ΜΚΟ έχει συνδεθεί με τον καταδικασμένο τρομοκράτη-στρατολογητή για τους Ταλιμπάν “Ali Al-Timimi” και τον “Abuz Zubair”, προπαγανδιστή ακραίων κηρυγμάτων στο Λονδίνο και συντονιστή της ιστοσελίδας “IslamicAwakening.com”.
Η έτερη οργάνωση με ακραίο ισλαμιστικό υπόβαθρο  η One Nation έχει ως έδρα της τη Βρετανία και σήμα της τον υψωμένο δείκτη του χεριού χαρακτηριστική χειρονομία της οργάνωσης ISIS.
Η οργάνωση έχει αναφερθεί ότι προχωρά από μόνη της στην κατόπιν συνεννόησης καθοδήγηση των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στη Λέσβο.
Επιπρόσθετα σε βίντεο της οργάνωσης φαίνονται μέλη της να πραγματοποιούν «διάσωση» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών ακτών.
Πρόκειται βέβαια για παράνομη ενέργεια, αλλά σε μια θάλασσα χωρίς «σύνορα» όπως πρεσβεύει η κυβέρνηση ο καθείς φαίνεται πως μπορεί να κάνει ότι θέλει. 
Οι «φιλάνθρωποι» της συγκεκριμένης οργάνωσης φαίνεται ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις και με την al-Nusra, αφού τους επιτρέπεται να μοιράζουν τρόφιμα στο Χαλέπι και στην Ιντλίμπ της Συρίας, περιοχές που βρίσκονταν στο μεγαλύτερο μέρος τους υπό τον έλεγχό τους μέχρι πρότινος.
Βέβαια όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο για τις ελληνικές αρχές οι οποίες έχουν παραδώσει εθνικό έδαφος σε δεκάδες ΜΚΟ με ύποπτα κίνητρα και διασυνδέσεις με την Σαουδική Αραβία και τρομοκρατικές οργανώσεις και οι οποίες συντονίζουν, προωθούν και αξιοποιούν κατά το δοκούν χιλιάδες μουσουλμάνους που ζουν πλέον στην Ελλάδα για τους δικούς της σκοπούς.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.