ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Επίθεση συμβούλου Ερντογάν σε Σουλτς, με αναφορά σε ελληνικές ξιφολόγχες!

Ο Μάρτιν Σουλτς, απόφοιτος θρησκευτικού σχολείου νομίζει πως είναι σε θέση να αναφέρεται στην «παλαιά» Τουρκία ή μάλλον να πιστεύει πως η Τουρκία είναι ακόμα η «παλιά» Τουρκία και να λέει ότι η Τουρκία παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές. Αυτό αναφέρει ο σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Ερντογάν Γιγκίτ Μπουλούτ, απαντώντας σε σχόλιο του Σουλτς για την καταπάτηση της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία.

Σχολιάζοντας δε το γεγονός ότι ο Σουλτς είναι απόφοιτος ρωμαιοκαθολικού σχολείου, μίλησε για κακοποιήσεις παιδιών στα σχολεία αυτά, αφήνοντας υπονοούμενα και για τον ίδιο τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου! «Η Τουρκία έχει περάσει τις κόκκινες γραμμές» αναφέρει ο «αφέντης» Σουλτς.
Η καλύτερη απάντηση του δόθηκε από τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ. «Η γραμμή είμαστε εμείς, δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβετε», είπε ο Μπουλούτ. Ο «πάστορας αφέντης» Σουλτς που βλέπει εαυτόν σε θέση να θέτει όρους στην Τουρκία, είναι πολιτικά «ταχύς», ίσως λόγω της θρησκευτικής του εκπαίδευσης αλλά ίδιος ξεπερνά τα όρια της ανοχής. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είπε ως η Τουρκία συνεχίζει να απειλεί συμπληρώνοντας πως αυτό δεν είναι σοφό. Προφανώς θέλει μια Τουρκία χωρίς Ερντογάν, χωρίς ηγέτη και μας κουνά το δάχτυλο όταν αναφέρεται ο όρος «milletime» (ηγέτης). Οι Ευρωπαίοι χύνουν αίμα στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.
Εσείς είστε η αιτία των δακρύων. Εσείς υποστηρίζατε τον Ελληνικό Στρατό, σε αυτές τις περιοχές τα μωρά σκοτώνονταν με τις ξιφολόγχες και αυτό το έθνος (το τουρκικό) έσπασε τις ξιφολόγχες σας και τα δάχτυλά σας. Το έτος 2016 εξακολουθείτε να χτυπάτε την Τουρκική Δημοκρατία, το τουρκικό έθνος και τον ΗΓΕΤΗ. «Άρχοντα» Σουλτς αυτός που λαμβάνει τις αποφάσεις εδώ είναι το έθνος και τις λαμβάνει για όφελος του ιδίου του έθνους. Κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίζει για αυτή τη χώρα και αυτό το έθνος.
mignatiou
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.