10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεστε στα social media


Όλοι μας έχουμε πατήσει επάνω σε μια ανάρτηση στο Facebook με κάποια εξωφρενική είδηση, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε μετά από λίγο ότι μεταφερθήκαμε σε κάποιο site με spam περιεχόμενο.

Αυτό προσπαθεί να πατάξει το Facebook.
Στην πραγματικότητα, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί σε έναν συνασπισμό στον οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 20 οργανώσεις ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένου και του Twitter, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις ψευδείς ειδήσεις και τις θεωρίες συνωμοσίας.
Αλλά δεν είναι μόνο οι ψεύτικες ειδήσεις που πολλαπλασιάζονται στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης, αλλά και οι ψεύτικοι λογαριασμοί βρίσκονται επίσης σε αφθονία, γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να προσέχετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε στο προφίλ σας.
Συγκεκριμένα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα:
1. Διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης
2. Τα σχέδια διακοπών σας
3. Στοιχεία τράπεζας
4. Κερδισμένα εισιτήρια- κουπόνια.
Προσοχή να μην φαίνεται το bercode γιατί μπορούν να σας κλέψουν τα χρήματα.
5. Διεύθυνση κατοικίας
6. Πράγματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας
7. Παράπονα σχετικά με την εργασία ή το αφεντικό σου
Σε έναν όλο και πιο διαφανή κόσμο, υπάρχουν μερικά πράγματα που καλύτερα να μείνουν για ιδιωτικές συζητήσεις.
8. Αντιγραφή και επικόλληση status updates (ενημερώσεων κατάστασης)
Γνωρίζετε τα post στο Facebook που λένε να στείλετε γιατί αλλιώς θα αρχίσουν να σας χρεώνουν. Στην πραγματικότητα, ενώ τα post αυτά μπορεί να είναι τελικά αθώοι, οι πιθανότητες είναι ότι δημιουργήθηκαν από εταιρείες marketing ή είναι το έργο των χάκερ που στέλνουν κακόβουλο λογισμικό ή phishing λογισμικό.
9. Μια φωτογραφία της πανεπιστημιακής σας ταυτότητας
Το να μοιραστείτε το ID σας δίνει στους εγκληματίες πρόσβαση στο όνομά σας, το πρόσωπό σας και το που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Στην καλύτερη περίπτωση, θα μπορούσατε να πέσετε θύμα απάτης ή κάτι πολύ χειρότερο.
10. Πολύ προσωπικές σας φωτογραφίες
Ακόμα και αν οι ρυθμίσεις απορρήτου σας είναι ισχυρές, το Facebook μπορεί ακόμα να χακαριστεί και κάθε προσωπική φωτογραφία που έχετε ανεβάσει θα μπορούσε να γίνει γνωστή σε ανθρώπους, όπως οι γονείς και οι συναδέλφους σας για παράδειγμα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.