Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Νόμιμη η αποθήκευση προσωπικών δεδομένων όσων «σερφάρουν» στο Διαδίκτυο!

ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Απόφαση-σοκ από το το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το οποίο αποφάνθηκε σήμερα ο «Μεγάλος Αδελφός» νόμιμα πλέον θα μπορεί να αποθηκεύει τα προσωπικά μας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ως επισκέπτες και «σέρφερ» του διαδικτύου για την αποτροπή επιθέσεων στον κυβερνοχώρο!


Έτσι με πρόσχημα την τρομοκρατία δικαιώνονται οι «συνωμοσιολόγοι» που τόσα χρόνια αναφέραν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην ουσία εξυπηρετούν κάποια σκοτεινά νεοταξικά κέντρα εξουσίας που θέλουν να επιβάλουν έλεγχο και παρακολούθηση παντού.
Κατά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η δυναμική διεύθυνση διαδικτύου ενός επισκέπτη αποτελεί, για τον φορέα εκμεταλλεύσεως του ιστοτόπου (site operator), δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα, όταν ο εν λόγω φορέας έχει στη διάθεσή του νόμιμα μέσα βάσει των οποίων μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητα του οικείου επισκέπτη χάρη στις πρόσθετες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο φορέας παροχής προσβάσεως στο διαδίκτυο (internet provider) του επισκέπτη.
Η υπόθεση αυτή έφθασε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο μετά από προσφυγή Γερμανού πολίτη κατά της καταχώρησης και αποθήκευσης των διευθύνσεών του πρωτοκόλλου διαδικτύου (διευθύνσεις IP) από τους ιστοτόπους των  γερμανικών ομοσπονδιακών υπηρεσιών τους οποίους επισκέπτεται.
Οι εν λόγω υπηρεσίες καταχωρούν και αποθηκεύουν, πέραν της ημερομηνίας και ώρας της εκάστοτε επισκέψεως σε ιστότοπο, τις διευθύνσεις IP των επισκεπτών προς αποτροπή των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και διευκόλυνση των ποινικών διώξεων.
Eν ολίγοις όλα τα δεδμομένα που καθορίζουν τα ψυχολογικάΣκαταναλωτικά, αγοραστικά προφίλα μας που θα αποκαλύπτουν τα ΣΤκαι επίσης της αδυναμίες μας θα είναι (νομίμως πλέον) στην διάθεση των Αρχών.
Θα έχουν πρόσβαση σε αυτά άνθρωποι που δεν τους ξέρουμε και δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς για να τα χρησιμοποιοήσου όπως αυτοί θέλουν πάντα στα πλαίσια της νέας νομιμοτητας.
Έχει ξεκινήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 μια σκοτεινή περίοδος για την Ανθρωπότητα σε όλον τον πλανήτη.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.