Πατριάρχης Κύριλλος: «Διδαχθείτε πατριωτισμό από τους Κινέζους»

«Υπάρχουν "China towns" σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής. Καταλαμβάνουν ολόκληρες συνοικίες, Κινέζοι ζουν εκεί. Εργάζονται, για να κερδίσουν χρήματα και συνήθως στέλνουν τα χρήματα στην Κίνα. Αλλά είναι Κινέζοι οι οποίοι διατηρούν συνεχή σύνδεση με τη χώρα τους και το έθνος τους " τόνισε ο Πατριάρχης στο 2ο Διεθνές Φόρουμ Ορθοδόξων Φοιτητών στο VDNH.


Υπενθύμισε ότι το αρχικό κεφάλαιο που έθεσε το θεμέλιο της ταχείας οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας προήλθε από τους Κινέζους από το εξωτερικό, όπως διαβάζουμε στο www.vimaorthodoxias.gr.
"Είναι ένα παράδειγμα πώς η εργασία στο εξωτερικό δεν αποδυναμώνει τις συνδέσεις με την μητέρα πατρίδα, δεν υπονομεύει πατριωτικά αισθήματα, αλλά αντίθετα, βοηθά τη χώρα.
Ωστόσο, αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό για δύο ή τρία χρόνια, και κανονικα δεν έχει αρκετό χρόνο για να κυριαρχήσει σε αυτό η γλώσσα της χώρας που ζει , παρόλα αυτά ο ίδιος αρχίζει να μιλάει ρωσικά με προφορά, και προσπαθεί να τονίσει την προφορά για να σας κάνει να καταλάβετε ότι τώρα δεν είναι τόσο Ρώσος, όπως συνήθιζε να είναι, " ο πατριάρχης είπε.
Επίσης αναρωτήθηκε γιατί η ρωσική νεολαία έχει κάνει μόδα τους αγγλικούς τονισμούς.
«Η ρωσική γλώσσα έχει διαφορετικές τονισμούς. Ούτε ο Πούσκιν, ούτε ο Ντοστογιέφσκι, ούτε οι νομπελίστες μας μιλούσαν έτσι. Γιατί η νεολαία μας έχει αυτές τις αγγλικές προσωδίες;" αναρωτήθηκε..
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.