Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα προστατεύσουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα»! - Δημιουργεί υπόβαθρο για εισβολή

"ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"

Σοβαρή ανησυχία προκαλούν οι νέες δηλώσεις του ασυγκράτητου πλέον Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος αυτή τη φορά δεν δίστασε να απειλήσει πρακτικά με εισβολή -στο πρότυπο της Κύπρου το 1974- λέγοντας ότι«θα υπερασπιστούμε και θα προστατέψουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα»κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας του.

«Οτιδήποτε συμβαίνει στη περιοχή έχει άμεση σχέση με την Τουρκία. Γυρίσαμε ποτέ στο παρελθόν την πλάτη μας όταν αντιμετώπισαν δυσκολίες οι ομοεθνείς μας στην Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στα Σκόπια, τα αδέλφια μας στην Βοσνία, στην Αλβανία και στο Κόσοβο;» δήλωσε ο Ερντογάν.
«Είπαμε ποτέ πως οι υποθέσεις αυτές είναι εσωτερικές; Μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας; Όπως έχω αναφέρει, άλλα είναι τα φυσικά μας σύνορα και εντελώς διαφορετικά είναι τα σύνορα της καρδιάς μας» σημείωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για να προσθέσει
«Τα αδέρφια μας, που βρίσκονται από την Ευρώπη μέχρι και την Αφρική, από τη Μεσόγειο μέχρι και τις ατελείωτες στέπες της Κεντρικής Ασίας βρίσκονται στα σύνορα της καρδιάς μας. Για εμάς τα Βαλκάνια είναι το ένα μέρος της καρδιάς μας και ο Καύκασος το άλλο μέρος»  είπε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος για να καταλήξει:
«Η έχθρα προς τους ξένους στην Ευρώπη αυξάνεται και εμείς είμαστε οι πρώτοι που αντιδρούμε. Γιατί; Διότι εκεί ζουν 5 εκατομμύρια μας που έχουν τις ρίζες τους στην Τουρκία.
Επιπλέον πρέπει να προσθέσουμε και τα αδέλφια μας από το Τουρκιστάν, το Αφγανιστάν και την Κεντρική Ασία που εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη. Είναι ηθική μας υποχρέωση να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα τους και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα τους».
Με αυτές τις δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος, εκτός από τα «καρδιακά» του προβλήματα, επιχειρεί να αναγορευθεί σε «επίσημο νταβατζή» της περιοχής των Βαλκανίων ενώ η αναφορά του την Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν.
Άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει πιο ευθύς. Τι άλλο να έλεγε; Το είπε όσο γινόταν ξεκάθαρα: Εάν δημιουργηθούν προβλήματα με την μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής Θράκης, αλλά το σημαντικότερο ή θέματα που «εμείς» ως Τουρκία θα εκλάβουμε  ως προβλήματα, τότε θα επέμβουμε και δη στρατιωτικά.
Ουσιαστικά οι θέσεις αυτές του Ερντογάν επιβεβαιώνουν και τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί στην οποία αναφέρεται το θέμα τόσο των σχεδίων της τουρκικής εισβολής στον Έβρο όσο και της ελληνικής απάντησης με την αποκάλυψη του απόρρητου σχεδίου του Γενικού Επιτελείου Στρατού για διαταγή επίθεσης και προέλασης στην Α. Θράκη.
Ένα σχέδιο που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, και σε αυτό αποκαλύπτεται το σχέδιο επίθεσης και απελευθέρωσης της Ανατολικής Θράκης  ή μέρους της Ανατολικής Θράκης, από τον Ελληνικό Στρατό, μια περιοχή η οποία άλλωστε δόθηκε στην Ελλάδα με την Συνθήκη των Σεβρών το 1920.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.