Η Βουλγαρία απαγόρευσε τη μουσουλμανική μάσκα – Όσες μουσουλμάνες συλλαμβάνονται θα πληρώνουν πρόστιμο 800 δολαρίων

Το βουλγαρικό κοινοβούλιο απαγόρευσε τη μουσουλμανική  μάσκα  που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο της γυναίκας σε δημόσιους χώρους.


Το πρόστιμο για όσες παραβαίνουν τον νόμο είναι ιδιαίτερα «τσουχτερό» και φτάνει τα 1.500 λέβα (περίπου 860 δολάρια), ενώ αναστέλλεται και η είσπραξη κοινωνικών επιδομάτων!
Ο νόμος προωθήθηκε προς ψήφιση από την συμμαχία του Πατριωτικού Μετώπου. Το μειονοτικό τουρκικό κόμμα των Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας απείχε από την ψηφοφορία καταγγέλλοντας παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας. Οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 12% των 7,2 εκατ. πληθυσμού της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική (βλ. ισλαμιστική) εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», παρόμοια μέτρα έχουν ληφθεί και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά και στον «πυρήνα», σε Βέλγιο, Γαλλία και Ολλανδία, όπου οι απαγορεύσεις είναι ακόμα σκληρότερες, αφού δεν επιτρέπονται ούτε οι μουσουλμανικές μαντήλες δηλαδή η απλή κάλυψη του κεφαλιού με το πρόσωπο σε κοινή θέα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.