Αυστριακός Καρδινάλιος προειδοποιεί: «Θα υπάρξει ισλαμική κατάκτηση της Ευρώπης» (vid)

Ο Αυστριακός Καρδινάλιος, Christoph Schoenborn, έδωσε την απρόσμενη προειδοποίηση την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ειδικής γιορτής για το φεστιβάλ της Εκκλησίας «Άγιο το Όνομα της Μαρίας».


Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή της Βιέννης, ο Καρδινάλιος είπε: «Θα υπάρξει μια ισλαμική κατάκτηση της Ευρώπης. Πολλοί μουσουλμάνοι το θέλουν και το λένε. Η Ευρώπη είναι στο τέλος της»
Ο ίδιος ζήτησε από τον Θεό να δείξει έλεος για την Ευρώπη και να δείξει έλεος προς τους ανθρώπους τη, λέγοντας «κινδυνεύουμε να απωλέσουμε τη χριστιανική κληρονομιά μας».
Ο Καρδινάλιος Schoenborn, ο οποίος είναι και ο Αρχιεπίσκοπος της Βιέννης, εξήγησε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν ήδη να αισθάνονται την απώλεια αυτή, «όχι μόνο οικονομικά, αλλά πάνω απ ‘όλα, στα ανθρώπινα και θρησκευτικά θέματα.»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΤΟ ΤΛΛΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.