Μία μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της έχει τηλεπαθητικές ικανότητες -Τί ανακάλυψαν οι επιστήμονες (vid)

Ο 5χρονος Ramses Sanguino έχει καταπλήξει τους πάντες, εμφανίζοντας σημάδια τηλεπαθητικής ικανότητας!


Ο μικρός Ramses φαίνεται πως είναι πολύ ευφυής και έγινε γνωστός όταν σε ένα βίντεο, μπορούσε να μαντέψει τους αριθμούς που είχε γράψει η μητέρα του σε κάρτες. Είναι μόλις πέντε ετών και μαθαίνει ήδη 7 ή 8 γλώσσες! Μάρτυρας των εκπληκτικών ικανοτήτων του η μητέρα του, που ισχυρίζεται ότι πάντα ήξερε ότι είναι πολύ ξεχωριστός.
Είναι ικανός να απορροφήσει πληροφορίες σαν σφουγγάρι και η μητέρα του ποτέ δεν κατάλαβε πως. Αλλά μία εξήγηση είναι πως έχει τηλεπαθητικές ικανότητες και σε αυτές οφείλεται η υπερβολική ευφυΐα του. Οι αισθήσεις του είναι τόσο ευαίσθητες που έχει την ικανότητα να διαβάζει τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου με τόση ακρίβεια, που μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκέφτεται κάποιος.
Αυτές οι ικανότητές του, κέντρισαν το ενδιαφέρον διαφόρων επιστημόνων, που άρχισαν να τις μελετάνε.
Μία γνωστή νευρολόγος, η Δρ. Diane Powell έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ, παρουσιάζοντας τη συμπεριφορά του. Σε μια δοκιμή λέγεται ότι μάντεψε 16 από 17 αριθμούς σωστά, συμπεριλαμβανομένου ενός διψήφιου αριθμού!
Δείτε το βίντεο:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.