Politico: «Ο Ν.Τραμπ θα είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ» - «Ψεύτρα» θεωρούν την Χ.Κλίντον οι μισοί Αμερικανοί

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ: «ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ»!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ότι ο Ν.Τραμπ μπορεί να γίνει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχεται πλέον το εχθρικό προς αυτόν politico ως αποτέλεσμα της κατάστασης της υγείας της Χ.Κλίντον που δεν μπορεί να αποκρυφτεί πλέον με κανέναν τρόπο δείχνοντας έτσι την μεταστροφή μεγάλου μέρους των αμερικανικών ΜΜΕ τα οποία διαβλέπουν ότι η στήριξη με κάθε μέσο και τρόπο στην συστημική Χ.Κλίντον δεν θα μπορέσει να της «χαρίσει» τον προεδρικό θώκο.


Την ίδια στιγμή οι μισοί Αμερικανοί θεωρούν ότι η Χ.Κλίντον είπε σκοπίμως ψέματα για την κατάσταση της υγείας της.
Mάλιστα το politico έχει ως χαρακτηριστικό τίτλο «Time to Face It: Trump Really Could Win This» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να αρχίσουν να πανικοβάλονται. Τι άλλο διαθέτουν για να τον χτυπήσουν»;
«Εάν δεν έχεις αντιληφθεί το μεγαλύτερο γεγονός μαύρου κύκνου στην εκλογική ιστορία των ΗΠΑ τότε δεν προσέχεις επαρκώς.
15 μήνες πριν ο Donald Trump ήταν ένας reality-TV star με επιχειρηματικό παρελθόν και με έναν απλό ισχυρισμό ότι θα κατέβει για πρόεδρος. Τώρα βρίσκεται μερικά debate μακριά από το να εκλεχθεί 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Trump δεν έχει πολιτκή εμπειρία και αντίθετα με άλλους μη πολιτικούς προέδρους του παρελθόντος δεν έχει κερδίσει κάποια μεγάλη μάχη δεν έχει κάν ουτε συγκεκριμένη εθνική εκστρατεία.
Πιθανότατα να ξέρει τα λιγότερα απ'ολους για τις δημόσιες υποθέσεις από τον μέσο βουλευτή του Κονγκρέσου.
Κανένα μεγάλο πολιτικό κόμμα δεν εξέλεξε σαν υποψήφιό του κάποιον σαν αυ΄τον. Εάν επικρατησει θα κάνει να φαίνεται η απίθανη εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα που από ένας απλός Γερουσιαστής αφροαμερικανικής καταγωγής έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, σαν μία βαρετή πολιτική πορεία.
Ο Ομπάμα έμοιαζε σαν να ήρθε από το πουθενά αλλά τα βήματά του προς την προεδρία (νομική, Γερουσία, Προεδρία) ήταν στερεοτυπικά. Ο Trump κέρδισε την προεδρική υποψηφιότητα παρά τις υποτιθέμενες ατέελιές του όπως η προσωπική του ζωή, η παλαιότερη υποστήριξή του στους Democrats, ο  συντηρητισμός του  και η απέχθειά του για την κλασική ορθόδοξη ρεπουμπλικανική πολιτική.
Ο Trump είναι έτοιμος να κερδίσει τώρα τις εκλογές.
Το μόνο που χρειάστηκε ο Trump για να καλύψει την διαφορά με την Χίλαρι ήταν να συμπεριφερθεί λίγο σαν προεδρικός υποψήφιος.Έχει συναντήσεις με ξένους ηγέτες, μιλάει για πολιτική και διαβάζει τις ομιλίες του από χαρτιά (έστω και λίγο).
Τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερα έξυπνη στρατηγική αλλά αποφάσισε να μην επαναλαμβάνει τα προηγούμενα ανόητα λάθη του. Μετά το επεισόδιο της Κλίντον την Κυριακή ο αγώνας μπορεί να εξελιχθεί σε μάχη στήθος με στήθος.
Οι Δημοκρατικοί πρέπει να έχουν αρχίσει να νιώθουν πανικό.»
«Ψεύτρα» θεωρούν τη Χίλαρι Κλίντον επιφανείς γιατροί και οι μισοί Αμερικανοί ως προς την απόκρυψη της κατάστασης της υγείας της με την προσωπική της γιατρό να διατυμπανίζει ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι σε άριστη κατάσταση και τον Αμερικανό παθολόγο, Μπένετ Oμαλού, να προχωρά σε μια απίστευτη συνωμοσιολογική εκτίμηση ότι η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ πιθανότατα(!) έχει πέσει θύμα δηλητηρίασης από τον Β.Πούτιν.
Ο τρόπος που επιδιώκουν οι Αμερικανοί να εμπλέξουν έναν δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη μιας α΄λλης υπερδύναμης στις δικές τους «λασπώδεις» υποθέσεις πραγματικά προκαλεί σοκ. Δείχνουν αμετανόητοι,αυταρχικοί, ολοκληρωτικοί και προπαντώς αδίστακτοι προκειμένου να κρατήσουν με το έτσι θέλω την παγκόσμια κυριαρχία ακόμα και θέτοντας τον πλανήτη σε πυρηνικό κίνδυνο.
«Συμβουλεύω τους γιατρούς της Χίλαρι Kλίντον να κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις καθώς υπάρχει πιθανότατα να έχει δηλητηριαστεί. Δεν εμπιστεύομαι τον κύριο Πούτιν και τον κύριο Τραμπ με αυτούς τους δύο όλα είναι πιθανά», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπενέτ Ομαλού στο λογαριασμό του στο Twitter
Φυσικά οι έγκυρες αυτές πληροφορίες δημοσιεύονται στην γνωστή βρετανική «Daily Mail». Βέβαια ο γιατρός δεν σκέφτηκε ότι εάν κάτι τέτοιο υποτίθεται ότι ίσχυε αυτό θα αποτελούσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήγμα για τις ΗΠΑ ως υπερδύναμη αφού παρουσιάζει την εικόνα ότι η Ρωσία κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ.
Δημοσκόπηση όμως του «Politico» αναφέρει ότι το 50% των Αμερικανών δεν πείστηκε από τις «εξηγήσεις» της Χίλαρι και της αμαρτωλής κυβέρνησης Ομπάμα ενώ το 30% υποστηρίζει ότι δεν θα... αντέξει μέχρι το 2020.
Αλλά και διακεκριμένοι γιατροί στις ΗΠΑ αμφισβητούν εμμέσως πλην σαφώς την επίσημη διάγνωση του επιτελείου της Χίλαρι ότι πάσχει από πνευμονία ενώ άλλοι τονίζουν ότι δεν της έχει χορηγηθεί η σωστή αγωγή. 
Όπως η καθηγήτρια Τζέιν Όριεντ, διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Αμερικανών Γιατρών και Χειρουργών θεωρεί ότι «δεν είναι δυνατόν να έχει διαγνωστεί με πνευμονία και να της χορηγείται η σωστή αγωγή και να βγαίνει αμέσως έξω λίγο αργότερα από το σπίτι της κόρης σου» και πρόσθεσε ότι «έχει δοθεί η εντολή στα ΜΜΕνα μην μας ενημερώνουν επακριβώς για την κατάσταση της υγείας της»
Στην πρωτότυπη δήλωσή της είπε: «“I think the diagnosis is kind of odd. I mean, she’s had this cough for months and months, off and on, and as far as I know, she wasn’t prominently coughing after she had the diagnosis of pneumonia. You don’t usually recover and feel great after resting briefly at your daughter’s house. Something just doesn’t hang together. I think we’re not getting the whole story, and admittedly, the media is being told not to give us the whole story, or not to talk about it at all.
Όσο για τις γνωστές θρομβώσεις της Χ.Κλίντον η γιατρός είπε «αντιπηκτικά δεν χορηγούνται για την διάλυσή τους αλλά για την μη περαιτέρω διάδοσή τους»! Ήταν σαφέστατη.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.