«Το τελευταίο αντίο» της NASA... στον Ήλιο

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble συνέλαβε την στιγμή της καταστροφής ενός ουράνιου σώματος που μοιάζει πάρα πολύ με τον Ήλιο.


Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος των ΗΠΑ ( NASA) κυκλοφόρησε μια φωτογραφία, ιδιαιτέρως εντυπωσιακή , η οποία ελήφθη από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και παρουσιάζει το θάνατο ενός αστεριού, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τον  Ήλιο μας. Η NASA, ονόμασε την εικόνα «Το τελευταίο αντίο».
«Το αστέρι πεθαίνει εκτοξεύοντας αέρια τα οποία σχηματίζουν γύρω από τον πυρήνα του ένα κουκούλι. Το υπεριώδες φως του ετοιμοθάνατου αστεριού κάνουν τα υλικά να λάμπουν. Το αστέρι μετατρέπεται σε ένα λευκό νάνο, που είναι η λευκή κουκίδα που φαίνεται στο κέντρο της φωτογραφίας», περιγράφει την εικόνα η NASA.
Όπως δήλωσε η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, ο Ήλιος μας, τελικά, θα καεί και θα τυλιχθεί με αστρικά συντρίμμια. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί εντός των επομένων 5 δισεκατομμυρίων ετών.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.