Θέμα νομίσματος έθεσε έμμεσα αλλά με σαφήνεια ο Ζ.Κ.Γιούνκερ σε συνέντευξή του στην FAZ μέσα από... ελληνική ταβέρνα! (vid)

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
της Βάνας Πέππα
Θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ΕΕ Ζ.Κ.Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeineκαθισμένος σε μία ελληνική ταβέρνα! 


Μια τυπική φωτογραφία από το “ελληνικό καλοκαίρι”, που δημοσιεύει . 
Συγκεκριμένα δήλωσε πως «αισθάνομαι ευτυχής που βλέπω ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ»! Δηλαδή θεωρεί ότι μελλοντικά οι τιμές μπορεί και να μην αναγράφονται σε ευρώ!
Η λέξη-κλειδί είναι η λέξη "ακόμα". Αν έλεγε απλά «αισθάνομαι ευτυχής που βλέπω ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ», θα ήταν απλά μια διαπίστωση των κινδύνων που είχαν υπάρξει στο παρελθόν για να οφηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ. Το "ακόμα" δείχνει ότι η συζήτηση στο παρασκήνιο είναι έντονη και οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη.
Μόλις πριν τρεις ημέρες το pronews.gr σε ρεπορτάζ του (διαβάστε σχετικά εδώ) αποκάλυψε ότι"Το κορυφαίο ζήτημα του νομίσματος είναι η μέγιστη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η χώρα μέχρι το 2018 που (υποτίθεται...) θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του νυν προγράμματος. Αν δεν λυθεί, οριστικά και συναινετικά με την λοιπή ευρωζώνη, η νομισματική εκκρεμότητα, τίποτα δεν θα τελειώσει"
Οι συζητήσεις και ένας αρχικός σχεδιασμός για συναινετική και οργανωμένη έξοδο από το ευρώ σε ισοτιμία 1:1 με νέο εθνικό νόμισμα έχουν ξεκινήσει και η δηλωση τουΖ.Κ.Γιουνκέρ είναι μία από αυτές που προετοιμάζουν το έδαφος.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες, οι εντός του 2017 και όσο οδεύουμε προς το 2018 που ολοκληρώνεται η αξιολόγηση του νυν προγράμματος...
Δείτε το βίντεο με το making of της συνέντευξης

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.