Ο Ήλιος, τελικά, θα είναι ο καταστροφέας της Γης

Η υπερβολική θερμότητα θα προκαλέσει την εξάτμιση μεγαλύτερων ποσοτήτων ύδατος  στη Γη, που θα συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα  την αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου.


Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το ποια θα είναι η αιτία που θα εξαφανίσει τον πλανήτη μας , από το να συγκρουστεί με κάποιο άλλο ουράνιο σώμα, μέχρι να καταλήξει μέσα σε μια μαύρη τρύπα ή να δεχτεί την επίθεση ορισμένων αστεροειδών.
Ωστόσο, ο Τζίλιαν Σκάντερ, ένας αστροφυσικός στο Πανεπιστήμιο του Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Business Insider ότι ο Ήλιος, αυτός που δίνει τη ζωή στη Γη, αυτός θα είναι, τελικά ο καταστροφέας της.
Ο Σκάντερ έχει επισημάνει ότι «οι προβλέψεις για το τι ακριβώς θα συμβεί στη Γη, καθώς ο ήλιος θα αυξάνει την φωτεινότητά του εντός των επομένων 1.000 εκατομμυρίων ετών είναι παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, η γενική ιδέα είναι ότι η υπερβολική θερμότητα που εκλύει θα προκαλέσει την εξάτμιση μεγαλύτερων ποσοτήτων ύδατος και η παραμονή του στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, θα επιτείνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, που θα προκαλέσει άνοδο της θερμοκρασίας και θα επιταχύνει την εξάτμιση».
Ο συγκεκριμένος ειδικός εξήγησε ότι η ενέργεια που εκπέμπεται από τον Ήλιο αυξάνει σταδιακά, καθώς καίει υδρογόνο και συσσωρεύει ήλιον, με αποτέλεσμα «πολύ πριν την εξάντληση των αποθεμάτων του, η ακτινοβολία του να είναι τόσο έντονη, που θα διαχωρίζει το νερό στα μόρια του, δηλαδή σε υδρογόνο και οξυγόνο».
Έτσι, εντός, περίπου, 3.500 εκατομμυρίων ετών η ηλιακή ακτινοβολία να είναι κατά 40% πιο έντονη, με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να βράσει το νερό στους ωκεανούς και εξαιτίας αυτού «η Γη, που σφύζει από ζωή, να γίνει τόσο ανυπόφορα ζεστή και ξηρή όπως η Αφροδίτη», τονίζει ο Τζίλιαν Σκάντερ.Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.