Νάιτζελ Φάρατζ: «Η “αυτοκρατορία” της ΝΤΠ είναι ζαλισμένη - Το κατεστημένο χάνει τον έλεγχο των μαζών» (βίντεο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

«Η αυτοκρατορία είναι ακόμη ζαλισμένη από το BREXIT» εξηγεί ο Βρετανός πολιτικός  Nigel Farage μιλώντας στον διευθυντή του info wars  Alex Jones στο πλαίσιο της παρουσίας του πρώτου στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.


«Το κατεστημένο των παγκοσμιοποιητών δεν έχει ιδέα πώς να ανακτήσει τον έλεγχο»είπε ακόμη ο Farage σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, συμπληρώνοντας πως το πρόβλημα του κατεστημένου της παγκοσμιοποίησης είναι πως πολεμά σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.
«Έχουμε τις αμερικανικές εκλογές, έχουμε ένα μεγάλο δημοψήφισμα για την μετανάστευση το οποίο έρχεται στην Ουγγαρία, έχουμε μια νέα επανεκλογή για την προεδρία στην Αυστρία εκεί που ο υποψήφιος της δεξιάς ηττήθηκε με ψεύτικες ψήφους.
Οπότε έχουν ένα πραγματικό πρόβλημα στα χέρια τους: Μας πολεμούν σε μια ολόκληρη σειρά από μέτωπα», είπε ακόμη ο Farage για να συμπληρώσει:
«Και τι πρόκειται να κάνει το κατεστημένο για να ανταποδώσει τα πυρά; Δεν γνωρίζω την απάντηση σε αυτό ακόμη και ξέρετε κάτι, ούτε αυτοί ακόμη», είπε ο Farage στον Alex Jones  για να σχολιάσει στη συνέχεια το βρετανικό δημοψήφισμα στο οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο:
«Το Brexit ήταν η πρώτη αντεπίθεση στο φαινόμενο των μεγάλων τραπεζικών ομίλων, τις μεγάλες πολυεθνικές, οι οποίες επηρεάζουν τους πολιτικούς, καταστρέφοντας τις Δημοκρατίες ξεφορτώνοντας επί της ουσίας το μοναδικό λόγο για τον οποίο πολέμησαν οι προγονοί μας και έχυσαν το αίμα τους για να διατηρήσουμε την ελευθερία μας» για να συνεχίσει: «Όλα αυτά μας τα είχαν πάρει μακριά και ξαφνικά σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο κανείς δεν είχε πει ότι μπορούμε να νικήσουμε τελικά τα καταφέραμε».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.