Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Αίγινας...

Νέα τροπή στην υπόθεση του ναυαγίου της Αίγινας βάζει η μαρτυρία του ταξιτζή που μετέφερε του επιβάτες του ταχύπλοου, μετά τη σύγκρουση με το πλοιάριο. Ο ίδιος δεν έχει καταθέσει επίσημα, αλλά είπε τι συνέβη εκείνη την ήμερα στον αδελφό του νεκρού καπετάνιου..Σύμφωνα με την κ. Τ. Τσιαρκοπούλου, δικηγόρο των αδελφών του καπετάνιου της λάντζας, ο ταξιτζής "επιβεβαιώνει ότι οι συνεπιβαίνοντες δεν έμεινα στον τόπο, αλλά έφυγαν και δεν πήγαν στο λιμεναρχείο αμέσως. Εμφανιστήκαν μετά από πολλές ώρες. Αυτά είναι επιβαρυντικά για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο".

Την ίδια ώρα εμφανίστηκε και η τέταρτη επιβάτης του Ντουέντε:

"Έβλεπα να έρχονται ασθενοφόρα, περιπολικά και επικρατούσε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση….περπάτησα και σταμάτησα λίγο. Έπειτα σταμάτησα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να με πάει στο κέντρο της Αίγινας. Επιβιβάστηκα στο πλοίο «Άγιος Νεκτάριος» στις 14:10 και πήγα στον Πειραιά. Πήγα σπίτι μου έμεινα κλεισμένη και έπαιρνα λεξοτανίλ για να ηρεμήσω.

Ο κ. Λ…. κάθισε στο τιμόνι και αριστερά του εγώ. Επίσης, δίπλα μου και αριστερά κάθονταν στον καναπέ ο Ν… και η Ε… με τους οποίους συνομιλούσα. Ξαφνικά άκουσα έναν ισχυρό θόρυβο και νόμιζα ότι πέσαμε σε βράχια".


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.